A vércukor terhelésnél a 2. vérvétel eredménye 7mmol/l- ez már magas érték?
Figyelt kérdés
Az első vérvételnél 4.4mmol/l lett az eredményem (úgy tudom, ez jó érték), aztán megittam a szőlőcukros lötyit, és a 2 óra múlva levett eredmény 7mmol/l lett. Ezzel már diétáztatni fog a doki? Nem értem, miért lett ennyi, soha nem volt gondom a cukrommal :( Remélem a babának ettől nem lesz még baja!2009. jún. 22. 16:31
1/2 anonim válasza:
Ez még belefér, 7.8-ig jó. Nem hiszem, hogy diétára fognak. Csak ez érték felett szoktak diétát javasolni. Nem függ össze hogy eddig soha nem volt baj a cukroddal, a terhesség sok mindent produkál. Pl.magas cukrot (olyanoknál is akiknél soha nem volt).És a babának nem lesz baja!
2/2 anonim válasza:
szia.lehetséges hogy diétáznod kell majd de nem biztos.engem 6,2-vel diétára fogtak,ezt orvosa válogatja és persze kórháztól is függ.nem lesz baja a babának de ha diétáznod kell tartsd be mindenképpen amennyire csak tudod.boldog babavárást!37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!