Minden férfi ilyen? -hogy vegyem rá, hogy sürgősen doki kell?
Párom a cukorbetegség minden tünetét produkálja,de nem hajlandó orvoshoz menni.Próbáltam szépen,próbáltam kevésé szépen,de szerinte nincs semmi baja,csak a streszz,majd elmulik.Saját dokimmal beszéltem,megerősitett abban,amit sejtettem magamtól is,(öreg orvosok látatlanban megmondják mi az ember baja),de páromat nem érdekli,ő azért nem vesz ki szabadságot,hogy megvizsgálják...
Ti hogy veszitek rá a párotokat?
ma reggel is hiába aludtunk 10 órát,nagyon fáradtan kelt,csodálkoztam hogy nem ájul el a kezem között,mig várta a reggeli kávéját,ugyhogy reggeli nélkül el sem engedtem,kocsiban lenne baja,akkor ...áhh,nem is gondolok bele...
gyógyszertárban?ezt nem tudtam,napközben lenézek,eddig nem tünt fel sehova kiirva
A cukor betegségnek nagyon súlyos következményei lehetnek, vakság is akár! Valahogy ráncigáld el!
Az én párom is nehéz rávenni bármire, de igyekszem, próbálok a józan eszére beszélni.
Nem marad más, mint a lelki zsarolás. Értesd meg vele, hogy szükséged van rá. Hogy aggódsz érte. Hogy neked okoz bajt azzal, ha baja van, de nem kezelteti, meg sem vizsgáltatja magát. Mondd el, hogy felelős érted, hogy szükséged van rá.
Ha ez sem használ, üsd le, és tömködd be az autóba, irány az orvos. A pasik beszariak. Ha a férjem orvoshoz megy, mennem kell vele. Még szemészetre is, mert bepánikol egyedül:D
régebben sem volt tökéletes a látása,de egy ideje romlik...
állandóan rossz kedve van,rögtön felhuzza magát mindenen,nem tudja kontrolálni,hangulatingadozása van,meg 2 évvel ezelőtthöz képest 30kiló sulyfeleslege,meg még sorolhatnám milyen tünetek jöttek elő,amit a cukorbetegség "számlájára" irhatók
szülei ugy vannak vele,hogy elég nagy már,döntse el,mit akar
gyógyszertrról nem is tudtam,este megjön sulibol elrángatom (csak levisz engem fájdalomcsillapitóért,és akkor már ha ottvagyunk,lehet cukrot mérni neki alapon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!