Minden férfi ilyen? -hogy vegyem rá, hogy sürgősen doki kell?
Párom a cukorbetegség minden tünetét produkálja,de nem hajlandó orvoshoz menni.Próbáltam szépen,próbáltam kevésé szépen,de szerinte nincs semmi baja,csak a streszz,majd elmulik.Saját dokimmal beszéltem,megerősitett abban,amit sejtettem magamtól is,(öreg orvosok látatlanban megmondják mi az ember baja),de páromat nem érdekli,ő azért nem vesz ki szabadságot,hogy megvizsgálják...
Ti hogy veszitek rá a párotokat?
105 kiló,és nem normális ennyit inni
(mostohafaterom 110kilósan sem iszik 2 liternél többet)
ennyi folyadék nyáron oké csak...de messziről sincs nyár...
gyógyszertárban mérnek,de nem volt hajlandó lemenni...
igy hétfő késő délutánra a háziorvost lehivtam-meglepetésnek.
Párom mikor meglátta,mint az egér amelyik macskát lát...
haza se jött csak nagyonkésőn,azota duzzog,hogy mit képzelek...mint egy sértett ovis...
pedig reggelente nagyon nincs jol...
probálom normális kajával kompenzálni,de tegnap is...zöldséges kaja,meglátta,és lement mekibe enni...
nemtudom mit kezdhetnék vele,se szép,se csunya szo nem használ...
nem szorulnék netes társkeresőre,minden egoizmus nélkül mondhatom,h csinos vagyok és jó társaság,pár napon belül találnék mást ha ahhoz lenne kedvem,de eszem ágában nincs kitenni páromat...
önfejű,makacs,nem látja be ha vmi nem oké,de ezzel együtt is szeretem...
csak féltem...
ő rögtön észreveszi,hogy bajom van,gyógyszerért megy nekem,ügyeletre visz,sőt,nőgyógyászra mindig ő hivja fel a figyelmem,gyógyszerem is számon tartja,meg ha beteg vagyok,akkor türelmesebb,ágyba hozza a kaját,elintézi nekem amit tud...
saját magával nem foglalkozik,szemészetre is már csak akkor tudtam elrángatni,amikor felborult kocsival..bár akkor sem látta be,h a szeme miatt,csak hallgatólagos beleegyezett,h szemüveg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!