Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet csinálni egy olyan...

Mit lehet csinálni egy olyan 15 éves fiúval, akinek a doki azt mondta hogy ki kéne szedni a manduláit, mert sokat van begyulladva -most nincs-. De nem hajlandó együttműködni?

Figyelt kérdés

aki azt mondja verjem meg a fiam, azt fogom megverni helyette!

Normális válaszokat kérek!

36F

2013. júl. 20. 15:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
48%
Hát szerintem ezt nem lehet nagyon erőltetni, egyáltalán nem életmentő műtét, és lehet, hogy felnőtt korában sosem lesz vele gond, szóval én nem erőltetném.
2013. júl. 20. 15:38
 12/43 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem az, hogy mindent ráhagysz pont ugyan annyira rossz mint a te neveltetésed.
2013. júl. 20. 15:42
 13/43 sippara ***** válasza:
71%
Kérsz egy időpontot, és beviszed a kórházba. Basszus, melyikőtök a felnőtt? Bár a leírtak alapján te pont az ellenkező irányba csúsztál el, és még a seggüket is kitörlöd puszta kézzel, ha épp azt akarják.
2013. júl. 20. 15:42
 14/43 A kérdező kommentje:

rendben én sem fogom. valóban nem az, csak a doki beszaratott, de aztán mindenki mást mond/ír. nekem is be van gyulladva télen 1x legalább, mivel mikor már jön a hideg, nem érzem, megfázik a torkom, de semmi bajom és 36 éves sportoló vagyok, erőemelő :)

megpróbálkozom természet gyógyásszal, csak a kérdés az, hogy hol találok olyat aki nem kuruzsló, hanem tényleg jó.

2013. júl. 20. 15:43
 15/43 A kérdező kommentje:

figy ha az életéről lenne szó, mert mondjuk perforációja lenne vagy hasonló, berúgnám az ajtót, felkapnám, és rohannék vele. de ez ahogy írták nem acut dolog.

nem hagyok rájuk mindent, azért ha nagyon rosszak akkor nincs tv, vagy számítógép, és mennek hamarabb aludni, a nagy is, de ez azért más. itt azért az ő teste, élete a tét... nem házirendről van szó. és hidd el, boldogabb lesz így, mintha úgy nevelném őket ahogy egyesek mondják:

"néha egy két atyai pofon nem árt". na ilyet már pofoztam fel-gyerekbe kötött bele, a kicsibe parkolóban- :) Na az az atyai pofon nem teszett már neki... érdekes.

2013. júl. 20. 15:46
 16/43 anonim ***** válasza:
75%

Nos még te vagy a felelős érte! Nincs 18! Szal fogod, elviszed egy szakdokihoz, s ha kell időpontot ad. Sajnos az ilyen dolog nem tetszik és szeretem kérdése! Ha kell, legyél határozottabb a sráccal, győzd meg, ha nem megy vidd. Persze menned kell vele. Esetleg vesztegesd meg valamivel, ha bátor lesz kap mittom én pl egy farcry3 dvdt ha szereti és noncs meg :D

Am idősebb korban veszélyesebb és fájdalmasabb. Rutinműtét, nem vészes, utánna is inkább kellemetlen mint fájó.

2013. júl. 20. 15:47
 17/43 anonim ***** válasza:
55%

Ne aggódj, ha esetleg valóban kialakul a szervezetében egy komoly gyulladás a mandulától és izületi gyulladása lesz, valamint hullani fog a haja, akkor majd ő kéri a műtétet.

Nekem másfél év kellett, hogy nagyjából elmúljanak a fentiek- mindez az elhanyagolt mandulám miatt. 20 évesen oltári élmény volt kopaszodó fejjel járni..

2013. júl. 20. 15:49
 18/43 A kérdező kommentje:
azért ez nem ilyen egyszerű. Bennem bízik. nem fogom fizikailag olyasmire kényszeríteni ami fájdalommal jár, illetve az ő életéről szól, és nem létszükséglet. amúgy mondom, múltkor már volt időpont... na most mennem kell, mert az asszony engem kalapál el :D majd még írok.
2013. júl. 20. 15:51
 19/43 anonim ***** válasza:
74%

"doki beszaratott, de aztán mindenki mást mond/ír."

Igen és kinek a szava számít? Ha beteg kihez viszed a mindenki máshoz?

2013. júl. 20. 15:51
 20/43 A kérdező kommentje:
"ma 15:49" most nincs begyulladva. nem hullik a haja. szép hosszú... :D sziasztok.
2013. júl. 20. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!