Beteg vagyok! Tegnap szembesültem vele. Doki leültetett és elmagyarázta mit kell tennem. Mit tegyek?
Biztosan nem segítenek a kezelések?
Most lehet, hogy egy pszichológus tudna neked segíteni.
1. Fogadd el a kezelést. Bármikor meggondolhatod magad közben is.
2. A pszichológus valóban szükséges.
3. A férjednek és a szüleidnek joguk van tudni, mi a helyzet. Te nem akarnád tudni, ha a férjed beteg lenne? Hogy éreznéd magad, ha eltitkolná előtted (=hazudna)?
Nagyon sajnálom, hogy beteg vagy, tul.képpen normális, ahogy reagálsz, de azért ne felejts el gondolkozni.
De az igaz, hogy a saját életéről mindenki maga dönt.
Nem tudom, mi a konkrét baj, de semmiképp ne add fel. Rengetegen gyógyultak már meg más módszerektől, pedig az orvosok már lemondtak róluk. Keress valamit amiért még érdemes élni, és kapazszkodj bele, hogy azért a valamiért nem adod fel. Próbálj ki más módszereket!
Nézz vicces filmeket,nevess és attól már gyógyulsz.
Írd le egy füzetbe amennyiszer csak bírod naponta ezt a mondatot: "MEGGYÓGYULOK MEGGYÓGYULOK MEGGYÓGYULOK........" és így tovább. Kívánom,hogy legyen erőd küzdeni.
És olyan nincs,hogy úgyis meg fogsz halni, minden rajtad áll innentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!