Beteg vagyok! Tegnap szembesültem vele. Doki leültetett és elmagyarázta mit kell tennem. Mit tegyek?
Mindenképp mondd el a családodnak. Ha te el is hagyod magad, ők ott lesznek, támogatnak, és visszaráncigálnak ebből az állapotból... A legfontosabb azonban tényleg az, hogy TE ne add fel, akarj meggyógyulni.
Fél éve legjobb barátnőm anyukájánál diagnosztizáltak rákot, először ők is megijedtek, aztán pozitívan álltak a dolgokhoz. Mára túlvannak műtéteken, sugárkezelésen és kemón, és teljesen egészséges már anyukája. Fél év, ennyi volt.
A páromnál (21 éves) pedig most találtak valami szívbillentyű-problémát, jelenleg a rosszabb pillanataiban ő is úgy van, mint te... De ez csak a kezdeti kétségbeesés. Ilyenkor mindig próbálok lelket önteni bele. Ha jól tudom, a családja még nem is tudja, csak én meg a legjobb barátja. (De próbálom rábeszélni, hogy mondja el nekik.) Hidd el, nagyon sokat számít, ha van melletted valaki aki támogat, és fogja a kezed. Tudod, mit meg nem adnék, ha én is foghatnám (így is) a párom kezét... De 1700 km-ről nehéz.. És nincs lehetőségem kimenni hozzá...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!