Beteg vagyok! Tegnap szembesültem vele. Doki leültetett és elmagyarázta mit kell tennem. Mit tegyek?
Fogadd el a kezelést!
Ha kiderülne, hogy rákom van, meg sem fordulna a fejemben, hogy nem fogom túlélni, még akkor se, ha a dokik nem biztatnak túl sok jóval!!
Egyszer volt egy súlyos szembetegségem, néhány nap alatt teljesen elment a látásom. Már a dokik is azt mondták, hogy nagy valószínűséggel, nem fog visszatérni a látásom. Viszont én hittem abban, hogy látni fogok!! Ma a látásom tökéletes, teljesen meggyógyultam!
Higgy benne, hogy meg fogsz gyógyulni! Minden porcikáddal akard a túlélést!!! :)
Az legyen a legnagyobb bajod, hogy kihullik a hajad!!!
Jajj ne butáskodj már, előtted az élet! Tessék szépen utána járni a betegségednek és a legjobb orvosokat felkeresni!!!
Az első lépés amit tehetsz, a pozitív gondolkodás. Ha magadtól nem megy, akkor járj agykontrollra, vagy csak olvass róla, esetleg menj **hoz, aki szintén tud segíteni.
Családtagunk nemrég gyógyult fel a rákból. Rengeteg diéta, kitartás és erő, de megcsinálta!!!!
Kívánom, hogy tudj pozitívan gondolkodni és gyógyulj meg!!!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Szia!
A Vargha-gyógymódnak is nézz utána ( [link] ), édesanyámat szintén "az orvostudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan" betegségből hozták fel először tünetmentesre, azóta gyógyultnak nyilvánították. Sajnálom, hogy nem régebben találtunk rá... és SOHA ne add fel!!! Hidd el, amíg benned él a remény, addig van esélyed, bármit is mondanak az orvosok!
Ha gondolod, beszélgethetünk privátban is, sajnos rengeteg a tapasztalatom a témában...
Tessa
Nehogy feladd! Fiatal vagy még, előtted az élet, sok dolog vár még Rád, amiért érdemes élni és küzdeni, felvenni a harcot a betegség ellen.
Biztosan rossz volt hallani, hogy mi a helyzet, de számos lehetőség van, amit ki lehet próbálni. És legyen hited. Most nem feltétlenül bármiféle vallásra gondolok, persze az is segíthet, de főleg az életbe, jövőbe, gyógyulásba vetett hiteted.
A családodnak pedig mondd el, mi van. Különösen a férjednek. Ő a társad, a másik feled, neki feltétlenül tudnia kell. A családod csak akkor tud melléd állni, ha hagyod. Ne akarj egyedül maradni a problémáddal, engedd, hogy segítsenek, hiszen szeretnek Téged.
Sok erőt és kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!