Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megütött az apám, segítség?

Megütött az apám, segítség?

Figyelt kérdés
megütött az apám az arcomon.. ha elmegyek a családsegítőbe tudnak ezzel valamit tenni???

2013. aug. 7. 20:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/145 anonim ***** válasza:
32%
Dominika fel kell nőni! Legyél erős. Hová pakolsz el, ne légy butus!!!
2013. aug. 7. 20:48
 42/145 A kérdező kommentje:
miért van nagy arcom? ismeretlenül ne pofázz már így..
2013. aug. 7. 20:48
 43/145 anonim ***** válasza:
78%
Kicsi csillag, most is te pofázol, mond csak ki beszélt veled ilyen trágár módon?
2013. aug. 7. 20:49
 44/145 anonim ***** válasza:
63%

Egy kis pofonért, már így rinyálsz ?

Biztosan megérdemelted... Ha már ezért családsegítőbe akarsz menni.

Hát, még ha lány is vagy elküldenélek egy túlélő táborba, De komolyan :D

Amúgy én is 15 vagyok ,és lány.

De visszagondolva régen még jót is tett egy atyai, anyai tockos :D

Most már nincs ilyen, de azért néha még megérdemelném.(saját magam szerint gondolom így)

Szerintem inkább szeresd apukádat, amíg melletted áll valaki. Mivel, hogy írtad , hogy anyukád meghalt. (Öt sajnálom )

2013. aug. 7. 20:49
 45/145 anonim ***** válasza:
61%
Dominika ez a gáz ahogyan reagálsz, ebből lehet következtetni, hogy nagy az arcod. Sírsz itt, hogy Apád megütött mint egy csecsemő itt meg arcoskodsz. K-rva flegma vagy! Vegyél vissza mert lehet nem csak Apád fog megütni.
2013. aug. 7. 20:50
 46/145 anonim ***** válasza:
24%

Jajj a sok jól nevelt.

Egy értelmes felnőtt ember fel tudja fogni hogy egy fiatal teljesen máshogy áll a pakoláshoz. Egyébként se olyankor kell egy gyerekkel pakoltatni amikor ott vannak az ismerősei. Ez az üssünk vágjunk mindenkit aztán nagyon értelmes életfelfogás. Ha olyan a családsegítő és szólsz neki még rábeszéli apádat hogy pofozzon meg. Én olyan családsegítőnél voltam aki teljesen ellenem volt.

2013. aug. 7. 20:51
 47/145 A kérdező kommentje:
ti is inkább a párnátokon vezetnétek le a feszültségeteket!
 48/145 anonim ***** válasza:
66%
Ja és itt senki nem esett neked, csak közölte az igazat a kérdéseddel kapcsolatban!!!
 49/145 anonim ***** válasza:
34%
Nem értem, hogy miért bántjátok. Ennyi embernél természetes, az ha ütik a gyereket?! Nem igaz, hogy egy 15 éves gyerekkel nem lehet leülni és megbeszélni vele, amit kell. Minek bántani?! Engem sose bántottak, pedig velem is voltak az életkorommal együtt járó problémák. Pedagógusként és szülőként is elítélem az erőszakot. Ez minden szülőnek a szegénységi bizonyítványa. És a tiétek is, ha ezzel azonosulni tudtok.
2013. aug. 7. 20:52
 50/145 anonim ***** válasza:
10%
Nem babám, én a páromon vezetem le a feszültségem, ő szokott nekem segíteni pakolni is!:D
2013. aug. 7. 20:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!