Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megütött az apám, segítség?

Megütött az apám, segítség?

Figyelt kérdés
megütött az apám az arcomon.. ha elmegyek a családsegítőbe tudnak ezzel valamit tenni???

2013. aug. 7. 20:30
 91/145 anonim ***** válasza:
81%

20 éves férfival akarnál kapcsolatot, meg Mit keresel te a +18-as rovatban ??

Áhh te kis álszent !!!!

Visszanyalt a fagyi ??

Nem gondoltad mi , hogy valaki megtalálja a többi kérdésed ?

HÁT megvan a véleményem rólad, HA ÉRDEKEL HA NEM !!!

Undorító , itt szidod az apádat mikor közben egy kis Tinirib* vagy ...

2013. aug. 7. 21:25
 92/145 anonim ***** válasza:
28%

ma 21:23

Ezek nem emberek, hanem állatok. És a döntő többségük vadállatot nevel otthon.

2013. aug. 7. 21:26
 93/145 anonim ***** válasza:
84%
apukám csak egyszer ütött meg, úgy hogy ott maradt az 5 ujja nyoma a fenekemen, de megérdemeltem. (nálunk anyu volt a "nevelő") Persze gyerek fejjel még azt gondolja az ember hogy helyes amit csinál, de megtanultam a leckét. Ez után nem csavarogtam el reggel és értem haza este. De még a 8 éves nagy fiam is tudja, rendet kell tennie maga után. Először szépen szólok neki, utána erélyesebben. Harmadikra vagy nekiáll pakolni, vagy megcsinálom én helyette. :) Nem szép a szülői verés, DE kell egy bizonyos fokú fegyelmezés a gyerek felé. Persze én sem az agyba- főbe verésre gondolok, de egy -két józanító pofon csak a javadra válik.
2013. aug. 7. 21:26
 94/145 anonim ***** válasza:
73%

ma 21:25 Én is 15L vagyok,(aki előzőleg írt) de ez már nagyon gáz amit itt produkálsz.

Meg ezek a kérdések tőled. Bahh

2013. aug. 7. 21:27
 95/145 anonim ***** válasza:
20%

S kíváncsi lennék, hogy a válaszolók hány évesek. Valószínű a sok unatkozó iskolás itt éli ki magát...

hehehe ....nagyon tevedsz....

hogy ki miben eli ki magat ??.. hmmm.. ez a velemeny szabadsaga

aki a hulyesegeit kozszemlere kipakolja ,viselje el a konzekvenciakat .

2013. aug. 7. 21:29
 96/145 anonim ***** válasza:
66%
93-as vagyok, 32/N, 3 rosszcsont fiú anyukája. (nem unatkozó tini)
2013. aug. 7. 21:30
 97/145 anonim ***** válasza:
70%
A sok felnőtt, aki itt "vadállatot NEVEL" legalább nem álszent. És a "vadállataik" meg megállják az életben a helyüket. Nem kell agyba főbe verni, de én is el tudom képzelni, hogy bizonyos helyzeteknóben lekeverek egyet a "vadállatomnak", persze nem egy ártatlan alátét miatt!
2013. aug. 7. 21:30
 98/145 anonim ***** válasza:
75%

Igen, már most észrevettem, hogy milyen kérdéseket írt ki. Eddig nem láttam a belinkelt oldalakat.

Viszont még mindig nem értem, hogy értelmes felnőtt emberek miért állnak le vitázni kamu kérdésnél? Ki tudja ki írja ki a kérdéseket, s jót röhög itt a válaszokon.

2013. aug. 7. 21:32
 99/145 anonim ***** válasza:
66%
Dominika 15 évesen ilyen kérdések - agyhalál. 15 évesen inkább az alátéteket rakd a helyére jézusom, ha ilyen lányom lesz...szegény Apád!!!
2013. aug. 7. 21:33
 100/145 anonim ***** válasza:
30%
Dominika telefingta a szobát
2013. aug. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!