Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megütött az apám, segítség?

Megütött az apám, segítség?

Figyelt kérdés
megütött az apám az arcomon.. ha elmegyek a családsegítőbe tudnak ezzel valamit tenni???

2013. aug. 7. 20:30
 131/145 anonim ***** válasza:
Ja jó semmi, nem olvastam el amit írtál, bocsi.
2013. aug. 7. 22:59
 132/145 anonim ***** válasza:

Grat!Összehoztál 108(+1 magic damage)

választ

2013. aug. 7. 23:05
 133/145 anonim ***** válasza:
Ja igen:Mindezt 3 óra alatt!Nem rossz!
2013. aug. 7. 23:06
 134/145 anonim ***** válasza:
5%
Attól függetlenül, hogy a kiscsaj nem normális. Elképesztőnek tartom, hogy a kommentek nagy része milyen IQ betyároktól származik, akik egyből eldöntötték, hogy jogosan lett a csaj megverve és, hogy ez milyen normális? Ez a 21. század? Gratulálok..
2013. aug. 7. 23:51
 135/145 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak megkérdeztük az előzményeket, de normális választ nemigazán kaptunk, csak flegmázást, ez alapján a kevés infó alapján hajlok arra, hogy az apjával is ilyen stílusban beszélt.
2013. aug. 8. 00:18
 136/145 anonim ***** válasza:
95%
Ököllel kellett volna beverni a pofádat, Dominika! Gusztustalan vagy!
2013. aug. 8. 08:33
 137/145 anonim válasza:
93%
Azért kaptad mert 15 évesen meg akarod magad dugatni meg mindig bulizgadsz a hülye haverjaiddal akik csak bajba sodornak meg egy kis elkényesztetett vagy.
2013. aug. 8. 09:04
 138/145 anonim ***** válasza:
61%

Én az "anyukán" akadtam le, akinek volt egy 3 éves gyereke, és pofozkodott volna....és ilyen emberek szülnek:, (

Viszont ez a Dominika nem egy észlény, vagy kamuzik, vagy nem 100-as.

2013. aug. 8. 09:21
 139/145 anonim ***** válasza:
83%

Ezek a kérdések.... :

Megbuktam, mit mondjak a szüleimnek?

Első alkalom után nem jött meg!

20 évvel idősebb a pasim!

Gáz buszon masztizni?

Ha lenyelem lehetek terhes?

A barnás feketés erősen pihmentált pénisz lehet szép?

Azthiszem én apád helyében nemcsak ütnélek, rúgnálak is! :D

2013. aug. 8. 12:00
 140/145 anonim ***** válasza:
100%
Azért hallod, ez a kamu kérdés nem semmi.. :"D DE....olvasgattam a válaszokat, és ez az egész eszembe juttatta, hogy pár hónapja egy családi vita közben lehülyéztem az apámat (nem kaptam pofont szerencsére, de egy hajszálon múlt) és visszagondolva nagyon hülyén viselkedtem és szégyenlem a pofámat rendesen. Szóval erre max jó volt ez a kérdés, hogy rádöbbenjek, nekem milyen szerencsém van a szüleimmel, hogy verések helyett inkább lecseszéseket kaptam, és mégis jó irányba halad az életem nekik köszönhetően. :)
2013. aug. 8. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!