Tépjen meg sex közben,pofozzon meg kötözzön le,üssön meg,harapjon,fenekeljen el. Hogyan tudnám valakinek is elmondani..akivel együtt vagyok hogy szeretem a szadizmust.. és szeretem ezekben a formákban..Biztos furának nézne HEÉP :'(
Dominika ,kezeltesd magad!(hogy miert nem vert agyon az Apad ,amikor meg megtehette volna???)
2013. aug. 7. 21:40
103/145 anonim válasza:
ilyen kiírt kérdések után én nagyon szégyellném magam..
2013. aug. 7. 21:43
104/145 anonim válasza:
Tényleg ilyenek a mai tinédzserek! 15 éves lányok tényleg ilyenek vagytok?
2013. aug. 7. 21:45
105/145 anonim válasza:
ez dominika egyik kerdese volt itt az oldalon:
Van olyan ember aki ki tudná elégíteni vágyaim?
A vágyaim a következők..
Tépjen meg sex közben,pofozzon meg kötözzön le,üssön meg,harapjon,fenekeljen el. Hogyan tudnám valakinek is elmondani..akivel együtt vagyok hogy szeretem a szadizmust.. és szeretem ezekben a formákban..Biztos furának nézne HEÉP :'(
szal jot beszelgettunk a semmin:-)))
2013. aug. 7. 21:45
106/145 anonim válasza:
Dominika a másik kérdésnél miért nem tudtad szajkózni, hogy "kiskorú" vagyok?
2013. aug. 7. 21:46
107/145 anonim válasza:
akkor apád feljelentheted pedofíliával, mert a pofonnal kielégítette a szexuális vágyaid
2013. aug. 7. 21:49
108/145 anonim válasza:
El ne higgyétek már, hogy egy 15 éves lány írta ki ezeket a kérdéseket.Esküszöm, hogy nekem egy nagy szőrős hasú pasi jutott eszembe, akinek nincs nője, s itt szórakozik.
2013. aug. 7. 21:50
109/145 anonim válasza:
Sajnos ez a való világ!!!
2013. aug. 7. 21:51
110/145 anonim válasza:
Igazság szerint érdemleges választ szerettem volna írni, de miután meglàttam a belinkelt kérdést, csak arra tudtam gondolni: mondd, te normális vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!