Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütött az apám, nagy a...

Megütött az apám, nagy a veszekedés, mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok.. felvázolom gyorsan a dolgokat; a családunkban a nővéremnek voltak pszihiátriai kiborulásai ami megviselte a családot, főleg anyukámat, apukám mindent elnéz neki, sőt még "nyalja is a seggét", a tesóm van hogy apukámnak azt mondja h fsz, meg anyukámnak is h krva, és azért nem ütik meg nehogy kiboruljon, és h tuti a betegsége miatt mondja ezeket.. na mind1 azóta javult a helyzet.. ma az volt hogy elkéstem és anyukám várt rám + 15 percet amiért tökre kiborult pláne egy bnőmmel vagyok és nagyon durván lecseszett előtte, annyira kellemetlen volt.. bocsánatot kértem de hozzám se szólt ma, és apukám olyan h úgy viselkedik velem mint egy 3 évessel, és anyukámat tökre bevédte, hogy megvan fázva biztos rossz napja volt, én meg idegesen mondtam hogy ajj hagyjuk már állandóan vmi baja van, meg ideges lettem erre apukám fejen ütött, úgy rávert a kezemre hogy még most is fáj..én meg épp ettem és kiakartam rohanni a konyhából erre elállta az ajtót, hogy menjek azonnal vissza a helyemre és egyem meg a kaját én meg mondtam h nem, nem engedett ki nagyon ideges volt én meg már egy nagyobb konyhai kanállal fenyegetőztem hogy ha nem áll el megütöm amitől csak idegesebb lett,(de én félelmemben csináltam:( ) és anyunak ordibáltam és anya jött le hogy miért bántott apa, én meg felrohantam és anya még jobban ellenem fordult.. az a fura hogy a szüleim sose ütnek meg apukám nagyon szeret engem minden jót megad de ez annyira meglepett hogy igazán rosszul esik, és ezt biztos hogy soha nem bocsájtom meg, mert vagyok olyan nagy hogy megalázó számomra ha valaki megüt...

pláne hogy fájt is.. és a nővéremet azért nem ütötték meg ha tiszteletlen volt velük..

szerintetek igaza volt apának? beismerem hogy ingerült voltam.. na mind1 most anya mondja hogy a nővérem után én is olyan leszek mint a tesóm és neki nem hiányzik 2 szar gyerek, meg hogy szar alakokat nevelt belőlünk meg tökre elvan keseredve meg azt mondja hogy rossz jegyeket kapok ami nem is igaz egyedül fizikából és matekból állok rosszul de igyekszem, a többi 4-5... nagyon rosszul esik és sokszor olyan egyedül vagyok bár a nővérem már ritkán borul ki megértő tud lenni..

:(

mit csináljak ebben a helyzetben?

+ anyukám a sulink közelébe dolgozik, és hnap szabad napod de mindig elszokott vinni és kijelentette h amiért késtem majd mehetek le a buszhoz ahova fél óra a séta és nagyon korán kell kelnem.. szerintetek kelljek korán vagy bevisz? Vagy am most én nem akarok bocsánatot kérni, nekem nagyon rosszul esik ez.. + a fejemhez lett vágva h semmit se csinálok csak gépezek, pedig nem igaz pakoltam edényeket, megcsinálom a magam dolgát, leckéket és utána gépezek..

mit tegyek?

16L

2012. nov. 28. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tarts ki. 2 év és vége a boldog, vagy épp boldogtalan családi életnek.
2012. nov. 28. 20:47
 2/14 A kérdező kommentje:
az nem úgy megy! tesóm 20 éves és még mindig velünk lakik.. nem könnyű albérletet találni és fizetni
2012. nov. 28. 20:50
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Késtél, visszabeszéltél, fenyegetőztél, ordibáltál. Naná, hogy apukád megijedt, hogy te is olyan leszel, mint a tesód. Nem védem a szüleidet, mert ők sem viselkedtek megfelelő módon. Esetleg te lehetnél, aki kezdeményez egy beszélgetést.
2012. nov. 28. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tipikus család.
2012. nov. 28. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez kutyafa*a ahhoz képest, amilyen gyerekkorom volt nekem!:) Egy kicsit eltúlzod a dolgokat! Legalábbis ezt a buszhoz menni dolgot. Nagyon el vagy kényelmesedve.
2012. nov. 28. 20:53
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Elkényeztetett liba. Ha nem otthon, akkor albérlet, saját lakás? :D

Tessék jól tanulni, akkor kapsz ösztöndíjat és kollégiumot.

2012. nov. 28. 20:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Nyafi, nyafi, nyafi.

Azonnal költözz el, és tartsd el magad!

2012. nov. 28. 20:59
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Milyen érzéketlen,faß válaszolók vagytok!NŐT NEM ÜTÜNK MEG.Apád nem normális.Szerintem kerüld őket egy darabig.Anyukád meg egy kicsit felfújja ezt a 15 perces dolgot.Ha 1 órát késtél volna,még megérteném.
2012. nov. 28. 22:47
 9/14 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy a leányzó elkényelmesedett, (sokunkat nem vittek iskolába és órákat utaztunk gimibe hajnalba pl.) na de ez is a szülők hibája azt gondolom.

Az anyuka is az lehet, késett 15 perc és hűha, mert anya megvan fázva.

Az meg, hogy apukád megüt ezért, szintén nevetséges.

Na de legyünk következetesek, lehet, hogy idegileg kimerültek a nővéred miatt. Biztos nem lehetett nekik könnyű, igaz?

Viszont nem ez volt a megoldás, de azért te is legyél megértőbb!

2012. nov. 28. 22:59
 10/14 A kérdező kommentje:
igen, nem le tudok sétálni, csak anyukámnak kocsival 2 percre van a sulitól a munkahelye és ő is mindig előbb bejár. ha muszáj megyek busszal csak nem tudtam hogy komolyan gondolta-e..és utálom mindig visszahallgatni hogy a nővérem tönkre tette az életüket, állandóan ezért őket sajnálni, nekem sem könnyű
2012. nov. 29. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!