Megütött az apám, segítség?
Figyelt kérdés
megütött az apám az arcomon.. ha elmegyek a családsegítőbe tudnak ezzel valamit tenni???2013. aug. 7. 20:30
31/145 anonim válasza:
Ajjaj!
ha tudnád nő létemre apámtól meg anyámtól mennyit pofont kaptam mert nem fogadtam szót, sőt a hajamat is kitépték!
A tanárok körmöst adtak, nem mi ütöttük őket!
Lehet megérdemelted!
A családsegítőben kinevetnek egy pofon miatt!
Orvosi látleleted van róla?:D
32/145 anonim válasza:
Engem anno Apám megütött azt sem tudtam lány vagyok e vagy fiú, nemhogy a gyakorikerdesek.hun irogattam!
33/145 anonim válasza:
nagynak akar tünni a barátaid elött? szerintem elégkomoly önbizalomhiányban szenved! Nem értem miért bántjátok a kérdezöt! a 3 vagyok
34/145 anonim válasza:
Csak azért nem üt meg egy apa, mert te nem pakolsz össze azonnal. Nyilván egyből más a helyzet, ha te a sokáig halogatott takarítás helyett áthívtad a barátaid. Akkor megérdemled. Amúgy egy pofonnal nem csinálnak semmit.
35/145 A kérdező kommentje:
Istenem.. miylen buták vagytok... nagyon menőzhettem.. istenem..
2013. aug. 7. 20:44
37/145 anonim válasza:
Tipikus. Aki a gyakorikerdesek.hu kiírja az apja megütötte az nem buta.
38/145 A kérdező kommentje:
hát köszi.. tényleg nagyon sokat segítettetek.. na pakolok és megyek el itthonról !
2013. aug. 7. 20:47
39/145 anonim válasza:
nem bantja senki ,majd kinovi ... ha addig nem csinal egy-ket nagyobb baromsagot ,amibol meg a pofozkodo apja se tudja majd kirangatni...ugy viselkedik mint egy buta liba ...ha nem novi ki az is marad ..es mindenki rugdosni fogja ,mert arra jo lesz ...masra nem
40/145 anonim válasza:
Most is nagy arcod van!
Ne csodálkozz hogy kaptál pofont, ha apáddal is így viselkedsz!
Én nagyobbat adtam volna neked, lehet a 3 éves lányom kezére nagyobbat csaptam mint rád az apád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!