Megütött az apám, segítség?
Figyelt kérdés
megütött az apám az arcomon.. ha elmegyek a családsegítőbe tudnak ezzel valamit tenni???2013. aug. 7. 20:30
12/145 anonim válasza:
JUUUUJ!Le kell tartóztatni!Börtönbe vele!Fejlődési zavarod lett most!Azonnal rohanj a gyámhivatalba! -.-
13/145 A kérdező kommentje:
kiskorú vagyok.
igen nem pakoltam ;-)
nyugodj meg.. nem +18-as a dolog.. hülye gyerek..
ez volt a második eset..
2013. aug. 7. 20:35
14/145 anonim válasza:
Szerintem most sokan megütnének!!! :)
15/145 A kérdező kommentje:
miért is?
2013. aug. 7. 20:36
16/145 anonim válasza:
Családsegítő csak akkor tud segíteni, ha rendszeresen ver és üt OK NÉLKÜL (avagy odamegy hozzád és addig üt míg mozgol)!
17/145 anonim válasza:
szia! mi töstént részletesebben letudod irni!?? anyud nem szolt bele? Engem is ütött apu sokszor voĺt hogy az orromat törte! elég keményen cuccoztam talán azért na meg szemtelen voltam! ma már tudom hogy a megromlott viszonyunk miatt oda-vissza játékot üztünk!
18/145 anonim válasza:
Ilyennel elmész a családsegítöbe nem sokra mész. Állami gondozásba nem fognak venni. Miért nem pakoltál össze?
19/145 A kérdező kommentje:
Az Anyám elhunyt..elváltak már 12 éve
Biztos h szemtelenkedtem..?! Nem hiszem..
2013. aug. 7. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!