Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van anyámból! Miért...

Elegem van anyámból! Miért nem hagy már békén?! 14/l

Figyelt kérdés
Mindíg felidegesít! Rendet rak a szobámban amikor mondtam hogy ne mert nem akarom hogy a cuccaim között turkáljon. De akkor is rendet kellett raknia! Aztán hogy augusztusban elkezdek minden nap ismételni, mert minden gyerek ezt csinálja. Senki se tanul nyáron! Senki nem ismétel. Meg hogy azért nem mehetek a tanulást segítő tanfolyamra mert a szemüvegre kell a pénz. Baz+ a rohadt szemüveg fontosabb annál hogy jobban tanuljak?! Meg akartunk menni uszodába és elkészültem és vártam hogy anya is elkészüljön, erre leorditja a fejem hogy készülődjek meg hogy pakoljak be ezt meg amire nincs is szükség. Ere azt mondtam hogy igy nem akarok menni ha igy viselkedik velem, erre a kijelentésemre annyira dühös lett hogy elkezdett csapkodni és tárgyakkal dobott meg, és azt mondta hogy ezt érdemli azért hogy szervezi nekem a programokat. Annyi a program hogy 2hetente elmegyünk uszodába és szalonnát sütünk.....-.-* Most meg már elkészültem, mentem volna az ágyba erre hogy mossam ki a bugyikat. Mondtam hogy holnap erre leordított. Apa annyival jobb annyival lazább! :( Elegem van. Hagyjon békén anya!!!!
2013. aug. 1. 23:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
persze....
2013. aug. 2. 13:58
 22/29 anonim ***** válasza:

Hát persze is :D

Idősebb vagyok, mint te, ugyanezeken mentem keresztül, csak beláttam, hogy hisztivel semmire nem megyek.

Apukád meg szépen nevel téged, el vagy kényeztetve, ez az igazság.

2013. aug. 2. 14:00
 23/29 anonim ***** válasza:

14 évesen nem kéne inni, kezdjük ezzel...

Kezdem sejteni anyukád miért nem bír elviselni.

2013. aug. 2. 21:16
 24/29 A kérdező kommentje:
Még hogy ő nem bír elviselni engem?! Pont fordítva!
2013. aug. 2. 23:29
 25/29 anonim ***** válasza:

Első vagyok: A testvéres hasonlatom látom nem ment át. Arra szerettem volna rávilágítani, hogy távolról minden szebb. Apukáddal nem élsz 0-24-ben együtt, és könnyebb pár napig nonstop lazának meg jófejnek lenni. Ha valakivel össze vagy zárva, akkor a jó és a rossz perceit is egyaránt megkapod.

Nem apukádat akarom ezzel leminősíteni - csupán annyit szeretnék, hogy gondold át ezt, hátha másképp látod majd a dolgokat.

2013. aug. 3. 03:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem hogy örülnél, fene azt az elkényeztetett elégedetlenkedő pofádat! Örülj neki hogy ilyen a családod! Nekem14 évesen dolgoznom kellett hogy ENNI tudjunk a hugommal, nemhoy szalonnát sütni!! És nem vagyok más generáció sem még mielott azt mondanád, mert 93as vagyok! Szégyeld magad!
2013. aug. 6. 14:16
 27/29 A kérdező kommentje:
16 év fölött lehet csak dolgozni ugyhogy ne kamuzzál!
2013. aug. 7. 18:51
 28/29 anonim ***** válasza:

Persze te már csak értesz a munkához nemde?:D

Ki mondta hogy hivatalos helyen lehet csak dolgozni?:O

Nem akarásnak nyögés a vége... :)))))

2013. aug. 7. 21:24
 29/29 anonim válasza:
Szia. De jó neked ilyen anyád van. Ő szeret téged. Azért, mert ilyeneket csinál ezért utálod? Figyelj!!! Engem vertek a szüleim napi szinten, sokszor szöktem is el. Mégsem mondok róluk ilyet, mert a szüleim!!!! Anyám 4 hete lett öngyilkos mikor elkerültem otthonról. Apám egy alkoholista, volt hogy láthatásra bedrogozva jött, volt hogy félrehívott megkínált cigivel stb. A húgom 2 napra ment el hozzá, akkor is kék zölden jött haza. Akkor hívtam fel "apámat,, hogy fejezze be mert ez nem megoldás. Persze jó nagy balhé lett belőle. Tudod a hugom 6 éves csak. Én 12 leszek. Ha te ezért utálod a szüleidet én mit mondjak? Lassan 1 hónapja hogy nevelőknél vagyok, depressziós vagyok, a húgom a mindenem. Nem azért mondtam ezt, hogy sajnáltassam magam, hanem hogy megtudd hogy másoknak sokkal nagyobbak a problémái. Viseld el. Amint 18 leszel mehetsz el otthonról. Kitartást! :)
2015. nov. 21. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!