Elegem van anyámból! Miért nem hagy már békén?! 14/l
21/29 A kérdező kommentje:
Hát persze is :D
Idősebb vagyok, mint te, ugyanezeken mentem keresztül, csak beláttam, hogy hisztivel semmire nem megyek.
Apukád meg szépen nevel téged, el vagy kényeztetve, ez az igazság.
2013. aug. 2. 14:00
14 évesen nem kéne inni, kezdjük ezzel...
Kezdem sejteni anyukád miért nem bír elviselni.
2013. aug. 2. 21:16
24/29 A kérdező kommentje:
Még hogy ő nem bír elviselni engem?! Pont fordítva!
Első vagyok: A testvéres hasonlatom látom nem ment át. Arra szerettem volna rávilágítani, hogy távolról minden szebb. Apukáddal nem élsz 0-24-ben együtt, és könnyebb pár napig nonstop lazának meg jófejnek lenni. Ha valakivel össze vagy zárva, akkor a jó és a rossz perceit is egyaránt megkapod.
Nem apukádat akarom ezzel leminősíteni - csupán annyit szeretnék, hogy gondold át ezt, hátha másképp látod majd a dolgokat.
2013. aug. 3. 03:03
Nem hogy örülnél, fene azt az elkényeztetett elégedetlenkedő pofádat! Örülj neki hogy ilyen a családod! Nekem14 évesen dolgoznom kellett hogy ENNI tudjunk a hugommal, nemhoy szalonnát sütni!! És nem vagyok más generáció sem még mielott azt mondanád, mert 93as vagyok! Szégyeld magad!
2013. aug. 6. 14:16
27/29 A kérdező kommentje:
16 év fölött lehet csak dolgozni ugyhogy ne kamuzzál!
Persze te már csak értesz a munkához nemde?:D
Ki mondta hogy hivatalos helyen lehet csak dolgozni?:O
Nem akarásnak nyögés a vége... :)))))
2013. aug. 7. 21:24
29/29 anonim válasza:
Szia. De jó neked ilyen anyád van. Ő szeret téged. Azért, mert ilyeneket csinál ezért utálod? Figyelj!!! Engem vertek a szüleim napi szinten, sokszor szöktem is el. Mégsem mondok róluk ilyet, mert a szüleim!!!! Anyám 4 hete lett öngyilkos mikor elkerültem otthonról. Apám egy alkoholista, volt hogy láthatásra bedrogozva jött, volt hogy félrehívott megkínált cigivel stb. A húgom 2 napra ment el hozzá, akkor is kék zölden jött haza. Akkor hívtam fel "apámat,, hogy fejezze be mert ez nem megoldás. Persze jó nagy balhé lett belőle. Tudod a hugom 6 éves csak. Én 12 leszek. Ha te ezért utálod a szüleidet én mit mondjak? Lassan 1 hónapja hogy nevelőknél vagyok, depressziós vagyok, a húgom a mindenem. Nem azért mondtam ezt, hogy sajnáltassam magam, hanem hogy megtudd hogy másoknak sokkal nagyobbak a problémái. Viseld el. Amint 18 leszel mehetsz el otthonról. Kitartást! :)
2015. nov. 21. 20:20
Kapcsolódó kérdések: