Elegem van anyámból! Miért nem hagy már békén?! 14/l
Azért te sem lehetsz egy angyal..
Azon sem csodálkoznék ha nemsokára jön egy új kérdés amit anyád ír ki.
" Elegem van a lányomból ! Miért nem hagy már békén?!"
Ez a tipikus kamasz kor... Anyukád csak segíteni akar mikor rendet tesz a szobádban és nem érti, hogy neked ez miért baj...bár én se szeretem ha elrakosgatja a dolgaimat, de már rájöttem, hogy csak segíteni szeretne... csak jót akar neked és csak egy kis időt akar veled tölteni az uszodában.. :) De viszont az nem normális, hogy éjfélkor akarja kimosatni a bugyikat...:S A nyár a pihenésre van, nem a tanulásra... mondjuk én emelt angolra készülgetek, mivel jövőre fogok érettségizni, de mivel te még csak 14 éves vagy így ez téged nem érint...:) Pár év és kinövitek együtt ezt az időszakot anyukáddal:) Amúgy egyke vagy??
17/L
"Senki se tanul nyáron"
Én igen. Napi 4 óra angolt, plusz ha van kedvem matekot. Nem buktam semmiből, de matekból pl. amit évközben nem értettem meg, azt most tanulom, és képzeld, nagyon élvezem :)
Mellesleg hagy kérdezzem már meg, mi van a szobádban ami miatt nem turkálhat? :) Ha pl. napló azt le tudod zárni, a többit nem értem.
Kamasz vagy, az a bajod. Majd 20 év mulva visszasírod.
Miért ne rakhatna rendet? Mi olyan nagyon fontos dolgod van 14 évesen, ami között ne lehetne turkálni? És miért is kell rendet rakni a szobádban? Talán mert TE nem teszed meg? :) Ha jó tanuló lennél nyilván nem kéne ismételned, nem gondolod? Meg talán csak nem vagy annyira hülye, hogy tanulás segítő tanfolyamra kelljen járnod. Ismételj, igaza van anyukádnak. És igen, fontosabb egy szemüveg, mert az az egészségért van. Lehet, hogy amit be akart pakoltatni veled, neki arra szüksége volt! Az egy dolog, hogy neked szükségtelen, de nem lett volan egyszerűbb hiszti helyett csak egyszerűen megcsinálni amit mondd? És igen, sokan örülnének ha csak ennyi programot szervezne az anyjuk!
Hisztis kamasz vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!