Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van az anyámból! Mit...

Csabix kérdése:

Elegem van az anyámból! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
volt már hogy elment a pénzemből inni,amikor hagytam neki itthon! tegnap például kapott 39 000 forintot és már semmi sincs belőle! ma már pedig megint kért pénzt. naponta 2 doboz cigaretta elfogy.kint dolgozok tűző napon 10 órát és a semmibe elmegy a pénzem. ha nem adok neki akkor még neki áll feljebb! saját maga nem tud talpra állni..de ha alkoholról van szó akkor már ugrik:( mit tegyek ? egy fillérem sincs már

2013. júl. 30. 18:41
 1/8 anonim válasza:
Ne adj neki
2013. júl. 30. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
költözz el
2013. júl. 30. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor pedig elkezd nekem itt arról beszélni hogy ő felnevelt meg a sok szöveg..igen felnevelt,de én őt évek óta inni látom,és már volt eset rá hogy utcára húztam őt haza,meg nagy szégyeneket csinált rám mindenki előtt :(
2013. júl. 30. 19:02
 4/8 A kérdező kommentje:
nincs kihez..iskolába járok még és egyébként 17 vagyok
2013. júl. 30. 19:03
 5/8 anonim válasza:
nekem pont ilyen anyám van, 13 éves vagyok :D apám dolgozott, a fél fizetése nem volt meg mire hazaért.... az lett, fogtam magam kb. 1 éve, összepakoltam a cuccom, és elmentem apámhoz, mert amit kapott pénz (családi meg minden) az pia lett :C dehát apámnál jobb, ő legalább annyit iszik amennyi még elfogadható :D anyám meg rinyál hogy ő így-úgy felnevelt, nem is vagyok a fia meg ilyenek.. ma már azt mondom hogy pukkadjon meg -.-"
2013. júl. 30. 19:16
 6/8 A kérdező kommentje:
apámhoz se mehetek..senkihez
2013. júl. 30. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ajjaj. Kérj külső segítséget.
2013. júl. 30. 21:58
 8/8 Aspartia ***** válasza:
Tudom ,hogy nehéz, de ne foglalkozz a lelki terrorral, hogy ő "így meg úgy felnevelt". Mert ez csak az, és tudja hogy használ nálad. Egyszerűen ne adj neki pénzt. Kész. Rakd be a bankba, vagy ásd el, dugd el, kész.
2013. júl. 31. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!