Anyámból borzalmasan elegem van, mit tehetnék vele?
Apám alkoholista, régen nem él velünk.Én vágom itthon szinte napi szinten a fát, én takarítok minden egyes nap.Ő vagy a facebook meg a badoo előtt ül, vagy pasizik.Ha valamit nem csinálok meg, nem kapok itthon enni.
Állandóan csak szid, hogy dögöljek meg...Napi 3órát jár a tesco-ba újságokat pakolni, és Ő meg azt állítja, hogy kidolgozza a belét is.Tegnap vágtam egy csomó fát egy nagy domboldalban (láncfűrésszel), ma pedig megcsináltam a Wifijét a gépen, vagy különben költözhettem volna apámhoz mert baddoo meg facebook nélkül nem lehet élni.Mikor hazajött nagyszüleimtől mondtam neki, hogy még nem tudtam elkezdeni a takarítást mert egész eddig a gépét csináltam és megkérdeztem, hogy nem e lehetne holnap takarítani mert már rohadt fáradt vagyok, mindenhol izomlázam van, stb...
Erre ő elkezdte elég durván, hogy NEM NEM NEM most fogok takarítani, aztán mondta, hogy hozott megint benzint holnap vághatok újra fát, Én meg mondtam, hogy nem fogok holnap is fátvágni, pláne, hogyha most még takarítanom is kéne (szerintem nekem is jár valamennyi szabadidő ha már Ő egész nap nem csinál semmit).Erre ő, hogy akkor menjek el valahová majd, hogy ne fagyjak meg és ne dögöljek éhen...
Folyamatosan fenyegetőzik, már nagyonnagyon elegem van belőle.
15/F
gyámügy?
ha tényleg olyan szörnyű a helyzet, mint ahogy leírod, az már simán bírósági ügy. 18 év alattitól nem várható el, hogy erején felül vállaljon dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!