Mit csinaljak? Elegem van anyambol.
Anyam tonkre teszi az eletem.Mar kiskorom ota ezt csinalja,mivel apuval elvaltak,ezert csak vele elek.
Mindig mindenne piszkal,k.rvazni szokott,meg is vert mar ugy,hogy meg most is meg van a helye.Folyton ordit,ha unatkozik ,akkor elkezd orditani,latja ,h nem szolok vissza,jobban ordit.Nem szabad leulnom az agyra,mert elkezd orditozni velem,hogy be piszkolom,ha enni akarok,ordit, mit akarsz a szekrenybe,Tehat utalom,hiaba az anyukam,kinem birom alni.Van baratom 1,5 eve.Regebben kedveskedett a baratommal,de most az utobbi idoben,mindennap veszekszik velem anyu ,azert,h hadjam ott a baratom.Mert allitolag mindenki latja,h a baratom mekkora szemet(igaz vannak vitaink vele is ,de nem olyan sulyos).Es mostanaba anyu beszol neki is,hogy o is adhatna nekem penzt,nem csak anya.Meg,hogy csak azert van velem,hogy kihasznaljon,es ezeket a pasim elott mondja.Ha meg nincs itt,akkor ordit,hogy,ha jon,akkor ne h lefekudjunk az agyra,mert,ha meg latja,leszegenyit.Meg mindennap hallgatom,hogy,a baratom csak meg akar ba.ni,mer csak arra vok jo,meg,hogy a baratom szulei utalnak,hogy o halja(nem is igaz h utalnak) Nagyon ideges vagyok,most is ordit.Apu az van,de apu se akarja,h oda koltozzek,mert van csaladja,mindig azt mondja,h par napra elmehetek.17 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!