Miért nem értik meg, hogy nem érdekel a főzés, meg az ilyenek? (többi lent)
nincs kedvem vissza olvasni ezt a több oldalt így valószinű irták már de azért leírom
21 éves nő létedre tudnod kéne főzni főleg hogy egyedül vagy, talán még olcsóbban megúszod ha te főzöd
a szervezetednek nem mindegy hogy kapsz e meleg ételt vagy nem. mert kell a főtt kaja
ha meg majd lesz férjed ő se nagyon fogja megtűrni azt hogy csak ülsz a seggeden és nem főzöl.
Szerintem ez rendben van. 26 éves vagyok, és nem tudok jól főzni. Sokat dolgozom, háztartást vezetek egyébként (kivéve főzés) valamint van egy barátom,és egy kutyám is.
Egy idős , erdélyi nénit kérdeztem annó, aki a szomszédom volt, hogy szerinte mennyire aggasztó, hogy főzéssel hadilábon állok? Erre azt felelte:
"ó, ráérsz azzal kislányom majd 40 évesen, addig élj, dolgozz, ne foglalkozz ilyenekkel"
Nos, számomra ez teljesen kielégítő válasz volt, és meg lepett, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen nyitott gondolkodású az említett hölgy, aki kb 70 felé járt. :)
Egyébként, az illene tudnod főzni, max részben állja meg a helyét. El tudok készíteni egyszerűbb ételeket, ha kell, de sok ásszonnyal ellentétben nekem nem az a vágyam, hogy fél napig a fazék mellett álljak, és pirospöttyös kendővel integetve várjam haza az uram. :D
Nem kell velük megértetni semmit, ha ezen akarnak lovagolni, akkor ezen fognak, vagy ha nem ezen, majd máson. Ne foglalkozz velük egyszerűen, ha neked jó ahogy csinálod akkor annyi, majd ha szükséges lesz, vagy úgy akarod, változtatsz.
"ha meg majd lesz férjed ő se nagyon fogja megtűrni azt hogy csak ülsz a seggeden és nem főzöl."
Eleve nem olyanhoz férjet kell választani, aki nem tudja ellátni magát, és elvárja hogy elé tegyék az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!