Miért nem értik meg, hogy nem érdekel a főzés, meg az ilyenek? (többi lent)
Nyugi, én nem várnám el, hogy főzz. :D Mert én szeretek. 16 éves korom óta konyháskodom, mára már saját ételeim is vannak (én tákoltam össze). Jobb, ha nincs mellettem senki, míg főzök, mert csak útba van... :P :D
22f 74kiló 180cm(csak nehogy azt higgyétek, hogy gurulok :D)
Milyen NAPI SZINTŰ férfimunka van egy panelban? Mert ugye főzni minden nap kell, vagy legalább kétnaponta.
Az én ismeretségi körömben teljesen normális és átlagos, hogy egy férfi is főz. Elhiszem, hogy egy kertes házban ez máshogy van, de egy panelban nincs annyi "férfi munka".
Arról nem is beszélve, hogy nem fogom nem kicserélni a villanykörtét vagy összerakni egy szekrényt, csak mert az férfimunka. Ha épp én érek rá, én csinálom meg.
Nálunk kicsit másképp van a csoportosítás (férfi, női munka).
A nehéz, megterhelő munkákat én csinálom, és ha van időm, akkor besegítek a házimunkába. Pl: ruhateregetés (megrázni a nagy nehéz törülközőket, porszívózni (gagyi minőségű szőnyeg, elég brutál szívni... :D), gáztűzhely takarítás (ráégett cuccok), nagy lábosok elmosogatása, stb... Ezen túl van kutyánk, kertünk, füvünk, járdaseprés, meg miegymás, de a panelosok kedvéért írtam, hogy mi nálunk a "férfi munka". Ha meg sok a tennivaló, akkor nem tudok segíteni a villanykörtecserében... :D (és szeretem, ha kész a hami, mire bemegyek a házba) (22f, aki szeret főzni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!