Mit csináljak ha anyám nem enged el a balatonra?
Miért nem lehet normálisan válaszolni kérdező?
Pl. van keresetem/félretett pénzem.
pl. dolgozom mellette estin tanultam és az indok, hogy mi miatt nem akar engedni?
Ha nem vagy gyámság/gondnokság alatt, oda mész 22 évesen, ahova akarsz, ahol boldogulni tudsz, és amire van pénzed, vagy amit el tudsz magadnak intézni.
A szüleidnek se vagy köteles bejelenteni, ill. max. annyi van még, ha nem jelented be,és utána ők bedühödnek, és kitagadnak, nem engednek be a lakásba,vagy azt mondják, hogy fiam, ha ezt megtetted, akkor az én pénzemen nem eszel, azt akkor tudomásul kell venned.
Kérdés:
Van e munkád? (vagy ha az nincs, van-e bevételed,PÉNZed lehet ez lottó 5-ösből, kártyából, rulettből vagy bármiből is)
Ha nincs, akkor marad anyuci-apuci pénze, ha van, és nem vagy gyámság/gondnokság alatt, akkor oda mész, ahova akarsz...
Kérdező!
Légy szíves válaszolj, hogy miért nem enged el Anyukád! Csináltál korábban valamit ami miatt nem? Nem tetszett neki valami? Rossz lett a bizi? Én normális választ adtam szerintem, kedvemért mondjál már valami értelmeset!
5 és 11 vagyok!
Ui.: Csak azért, hogy bizonyítsd, hogy értelmes vagy, és nem a flegmaságod miatt bánik Anyukád veled 14 évesként!
Előre is köszönöm!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!