Miért ilyen az anyám? Mit tegyek?
mert hagyod, és a kifogásokat keresed.
költözz el messzire, ne hagyd, h lehúzzon.
szia :-)
minden fiatal ugy képzeli, hogy megkeseritik az anyák az életüket!!!!
Ahogy idősödsz, majd rá fogsz jönni, hogy az anyu nem is volt olyan ördögtől való. Én már rájöttem :-( de már késő :-(
legyetek inkább jóba anyukáddal!!!!
ha egy háztartásban éltek, főleg ha anyudnak sincs miniszteri fizetése, persze, hogy ugy gondolja, hogy Te is járulj hozzá minden ktg-hez.
Saját életemből egy példa.
két fiam van.
a nagyobbik vagy 7 évig élt nálunk a barátnőjével a kisebbik 6 évig.
egy forintot sem kértünk tőlük soha, nem néztem mit vesz fel, mire költi a fizetését, nem szóltam bele semmibe (vagyis mégis: ha kissé többet szottyoltak, de ezt sosem tudtam megállni szó nélkül!!!)
Mégsem vagyunk szeretett anyós-após.
Most akkor mit mondjak.
A fiatal már csak ilyen!!! ugy látszik.
ha igy van igy rossz, ha ugy van ugy rossz.
KÖSSETEK BÉKÉT!!
Kérdezd meg, hogy miért gondolja, hogy baj, ha csinos vagy? segits neki a házimunkába, inkább járj a kedvébe, mint ellenségnek veszed.
az nem vezet sehova.
És csak akkor fogod bánni ezeket a gondolataidat "anyám megkeseriti az életemet" ha már nem lesz.
Én is inkább megbeszélhettem volna a dolgokat. De ez a vonat már elment :-(
a lelkiismeretem néha háborog. De most már nincs mit tenni!!!!
Próbáljatok meg békében élni :-)
Lehet neki is millió problémája amiért ilyen lehet.
Beszélgess vele kicsit többet, menjetek el egy sütire, kávéra........ mint baránővel.
Üdv. :-)
szép napot Neked!!! A menekülés semmire sem jó!!!
Megoldani valamit sokkal előbbre vezet. tapasztalat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!