Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen az anyám? Mit tegyek?

Miért ilyen az anyám? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyám megkeseríti az életemet. Nem elég, hogy elveszi a fizumat de még abba is beleszól, hogy mindennap másik ruhát veszek fel, egy héten hányszor mosok hajat stb. Már nagyon unom, elköltözni nem tudok mert akkor többet nem mehetek haza, meg a nyakamra járna pénzért.
2013. jún. 23. 06:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú, lány?
2013. jún. 23. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:

mert hagyod, és a kifogásokat keresed.

költözz el messzire, ne hagyd, h lehúzzon.

2013. jún. 23. 07:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Ahoz kéne egy pasi is de így nem találok.
2013. jún. 23. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha félsz az egyedülléttől, annak sajnos ez az ára.
2013. jún. 23. 08:10
 5/7 Kondor Judit ***** válasza:
Az elköltözéshez nem kell pasi,annyit kell csinálnod,hogy fogod magadat és otthagyod.Majd elgondolkodik egy kicsit az anyud.Hány éves is vagy????
2013. jún. 23. 08:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Elköltözni egyedül nincs pénzem.
2013. jún. 23. 08:25
 7/7 gömbicica ***** válasza:

szia :-)

minden fiatal ugy képzeli, hogy megkeseritik az anyák az életüket!!!!

Ahogy idősödsz, majd rá fogsz jönni, hogy az anyu nem is volt olyan ördögtől való. Én már rájöttem :-( de már késő :-(

legyetek inkább jóba anyukáddal!!!!

ha egy háztartásban éltek, főleg ha anyudnak sincs miniszteri fizetése, persze, hogy ugy gondolja, hogy Te is járulj hozzá minden ktg-hez.

Saját életemből egy példa.

két fiam van.

a nagyobbik vagy 7 évig élt nálunk a barátnőjével a kisebbik 6 évig.

egy forintot sem kértünk tőlük soha, nem néztem mit vesz fel, mire költi a fizetését, nem szóltam bele semmibe (vagyis mégis: ha kissé többet szottyoltak, de ezt sosem tudtam megállni szó nélkül!!!)

Mégsem vagyunk szeretett anyós-após.

Most akkor mit mondjak.

A fiatal már csak ilyen!!! ugy látszik.

ha igy van igy rossz, ha ugy van ugy rossz.

KÖSSETEK BÉKÉT!!

Kérdezd meg, hogy miért gondolja, hogy baj, ha csinos vagy? segits neki a házimunkába, inkább járj a kedvébe, mint ellenségnek veszed.

az nem vezet sehova.

És csak akkor fogod bánni ezeket a gondolataidat "anyám megkeseriti az életemet" ha már nem lesz.

Én is inkább megbeszélhettem volna a dolgokat. De ez a vonat már elment :-(

a lelkiismeretem néha háborog. De most már nincs mit tenni!!!!

Próbáljatok meg békében élni :-)

Lehet neki is millió problémája amiért ilyen lehet.

Beszélgess vele kicsit többet, menjetek el egy sütire, kávéra........ mint baránővel.

Üdv. :-)

szép napot Neked!!! A menekülés semmire sem jó!!!

Megoldani valamit sokkal előbbre vezet. tapasztalat!!!

2013. jún. 23. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!