Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám hogy képes ilyesmire?

Anyám hogy képes ilyesmire?

Figyelt kérdés

Szemet vetett a páromra, és ez nem viszonzatlan! Ma derült ki az egész,párom védte állandóan az anyámat, ma megkérdezte tőle hogy na és tetszik-e az anyám és zokszó nélkül rávágta az igent!

Anyám egy nem túl jó nő, ráncos picit a bőre, lóg a melle, és erre izgul vagy mi, a múltkor ott hajolgatott anyám, és még meltartó sem volt rajta! Elköltözöm inkább az apámhoz, és most a pasimhoz sem fogok szólni, legszívesebben megölném mindekttőt, hogy képesek ilyenre? Nem volt köztük semmi de a napnál is világosabb hogy anyám keleti magát, aztán a párom meg erre vetemedik,

2013. jún. 20. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te kérdésed ? :

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Ha igen, akkor az 1. válaszoló ráhibázott.

2013. jún. 20. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod,hogy nem volt köztük semmi ?
2013. jún. 20. 23:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Összepakoltam indulok, nem is akarnak összetartani most legalább lehetnek együtt, biztos útjuk ba voltam, edig nem volt, mert nem igen voltak ők ketesbe

de itt van az alkalom

rajta

alázzanak proig

de engem nem fognak!

2013. jún. 20. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Óh jesszusom, hát sajnálom, hogy ez történt veled. Nem szívesen mondok ilyet, de valószínűleg nem vesztesz semmit a pároddal kapcsolatban, anyád meg... uhh, inkább nem minősítem.
2013. jún. 21. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Jó nagy dilinyós vagy. Azért, mert azt mondta a párod tetszik neki az anyád, még nem biztos, hogy igaz is lenne. Gondolom, látta rajtad, hogy miket forgatsz a fejedben és azért volt az igen. Anyádnak meg izgató lehet egy fiatal férfi. Persze, hogy kelleti magát. Még akkor is, ha semmi közük egymáshoz nem volt, nem lesz. Magának a nőiesség érzetének van erre talán szüksége.Sok nőnek kell a bizonyítás akár csak annyiban, hogy megnézik, bizonyos kor után.
2013. jún. 21. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
De a lánya pasijának teszi magát? Nekem majd megállt az eszem, mikor a barátnőmnél karácsonyoztunk, én a párommal, ő a párjával, és akkor úgy behajolt miniszoknyában az én páromnak, az ő párja szeme láttára, hogy agyhúgykövet kaptam. Vannak tabu dolgok, akárkinek akármennyire kell a visszajelzés, anyuka is tébláboljon meg hajolgasson máshol, ne a lánya barátja körül sertepertéljen, akár jól, akár rosszul néz ki.
2013. jún. 21. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
00.04-es,te normális vagy?Erősen kétlem!Kiváncsi lennék,ha a te apád/anyád hajolgatna,tetszelegne a barátod/barátnőd előtt,mit szólnál!Kérdező,az anyád egy sz@jha,erre nem lehet enyhébb jelzőt írni!A barátod,ha meg nem csalt meg,akkor is,hogy mondhatja pont neked,hogy tetszik az anyád?Ha amit az első válaszoló linkelt be kérdést,te írtad,akkor gyanus,vagyis szinte biztos,hogy kurt@k!Csak úgy nem védné a kurv@ anyádat!Ne haragudj,de kiakadtam,hogy lehet egy ember anyja ilyen!
2013. jún. 21. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!