Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám nem...

Mit csináljak ha anyám nem enged el a balatonra?

Figyelt kérdés
most érettségiztem, esti tagozatra jártam.meghívtak a Balatonra, az oszt. társakkal mennék vasárnap indulnánk egy hétre teljesen ingyen kaját is kapok.csak a saját költségeimet kellene fizetnem.....22/F
2013. jún. 28. 12:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%

5-ös 7-esnek!

Nem, éppen, h nem éppen normálisak a szüleim, dolgozni is alig akartak elengedni 14 évesen titokban mentem (barátnőmmel együtt és mindketten azt mondtuk csak sétálgatunk meg csajos progi). Aztán mikor az ember 18 lesz elege lesz a dolgokból és azt mondja, hogy akkor kapjátok be! De legalább megtanulták a leckét, mert első alkalommal csak mondtam, h pá majd jövök (valamikor)... De Hálistennek legalább télleg megtanulták, h nem azért csináltak, h minden percben velük legyek egy légtérben.

24/N

2013. jún. 28. 12:47
 12/33 anonim ***** válasza:
51%

1. ha van pénzed, akkor menj el

2. állásod van? Ha nincs, akkor nem lehet, hogy arról van szó, hogy inkább munkát kéne keresned. 22 évesen érettségiztél?

2013. jún. 28. 13:01
 13/33 anonim ***** válasza:

Mi is mentünk érettségi után a Balcsira barátokkal, 19 körüliek voltunk. Nem volt még saját keresetünk, az érettségire kapott pénzt költöttük, egyikünk szülője sem szólt be (7en mentünk).

Ha nincs semmilyen pénzed, akkor persze joga van nem adni. Mást nem is tudok elképzelni 22 éves pasinál, minthogy sajnálja rá a pénzt/vagy tényleg nincs neki. Minden más indok nevetséges. Ha van pénzed ne hagyd magad, mert még 40 évesen is a szoknyája mellett fogsz ülni feleség, gyerek nélkül :)

26/N

2013. jún. 28. 13:02
 14/33 anonim ***** válasza:
Fura, ennyi idősen azért illene elengedni az embert.
2013. jún. 28. 13:24
 15/33 anonim ***** válasza:
Ha van rá elegendő pénzed, akkor elmégy, nem bír semmit sem, 22 éves vagy, ha meg nincs, és nem ad, akkor maradsz otthon, ilyen egyszerű...
2013. jún. 28. 13:31
 16/33 anonim ***** válasza:

22 évesen már bőven felnőtt vagy..! én nem engedélyt kérnék,hanem csak bejelenteném,hogy hol leszek hány napig,hogy ne keressen!

de mint mondd,miért nem enged??

2013. jún. 28. 13:31
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez durva..

Én 20 évesen anyámnak bejelentettem ,hogy elmegyek Finnországba egy hónapig másnap indultam is. Szerintem ,ha van pénzed pakolj és lépj.

2013. jún. 28. 14:02
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy hová fajul még a világ.. Nem vagyok öreg, negyvenes, de komolyan mondom ilyen a mi időnkben még nagyon nem volt. 22 évest nem enged az anyja? És még folytathatnám a sort, kamaszgyerekeim vannak, én sem azt mondom, hogy engedjük szabadjára őket, csináljanak amit akarnak, de olyan túlzásokat hallok az iskolatársaik körében is. A másik oldal meg aki mindent enged, persze az sem jó, de talán még az is jobb.. Nem értem mi lett az aranyközépúttal. És fogalmam sincs mi lesz így pár év múlva, milyen anyámasszony katonái fognak felnőni. Szidjuk a fiatalokat, hogy mennyire nem értenek semmihez, mennyire önállótlanok. Nem mi neveljük azzá őket???? Itt olvastam nemrég egy válaszban, hogy nekik lehetett már valamit csinálni gyerekkorukban, de a mai gyerekek nem olyanok hogy megengedné a sajátjának.. Akkor is csak lestem, hogy bassz.s nem ő nevelte. A "mai gyerekek" "mai fiatalok" nem népbetegség. Olyanok amilyenné neveljük őket.
2013. jún. 28. 14:45
 19/33 anonim ***** válasza:

El lehet ítélni az anyát, de nem tudjátok, mi a helyzet.

22 évesen még csak most érettségizik. Kiemeli, hogy ingyen lenne a kaja, csak a zsebpénz kéne neki. Valószínűleg nem dolgozik, és az anyja pénzén utazna.

Inkább keressen munkát. Majd ha finanszírozza önmagát, akkor utazgasson.

2013. jún. 28. 14:48
 20/33 anonim ***** válasza:
Lehet a kérdező szellemileg kicsit beteg.Nem?Akkor elképzelhető,hogy engedélyt kell kérnie,és ők pedig nem engedik....
2013. jún. 28. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!