Mit csináljak ha anyám nem enged el a balatonra?
Figyelt kérdés
most érettségiztem, esti tagozatra jártam.meghívtak a Balatonra, az oszt. társakkal mennék vasárnap indulnánk egy hétre teljesen ingyen kaját is kapok.csak a saját költségeimet kellene fizetnem.....22/F2013. jún. 28. 12:28
21/33 anonim válasza:
Nem tudjuk mi a helyzet, de azt többen leírták, hogy ha pénzt nem akar adni ahhoz joga van természetesen. De itt a kérdés úgy lett feltéve, hogy nem ENGED, nem úgy hogy nem ad pénzt. És mivel elég sok dolgot hallottam, láttam már én elhiszem, hogy tényleg nem engedi akármilyen röhejesen is hangzik. Attól még remélem, hogy tényleg csak az anyagiak miatt van csak, nem másért.
22/33 anonim válasza:
Mi vagyunk a p.csök? Nem te sírsz itt véletlenül hogy anyuci nem enged el?
Tudod hogy a balcsinál senki nem fog neked reggelente kakaót csinálni, és tök egyedül kell majd belevágnod? Ha ezt meg tudod oldani, jó nyaralás kislány!
23/33 A kérdező kommentje:
hah.még jó hogy csak bolti kakaót iszok ;)
2013. jún. 28. 15:34
24/33 anonim válasza:
Na az ilyenekből lesznek az elmebeteg sorozatgyilkosok. Anyucinak nem mer visszaszólni, itt meg osztja az észt.. Szánalom :)
25/33 anonim válasza:
Grat, 22 évesen estin letetted az érettségit...
Menny le balcsira és fürödj a derékigérő vízben ha ennyi eszed van...
26/33 anonim válasza:
nem a kérdéshez tartozik,de mi azzal a baj,ha valki 22 évesen érettségizik?
én is annyi voltam,mert először szakmám lett majd utána tettem le én is.
27/33 anonim válasza:
Ez csak neki szólt más nevegye magára.
28/33 anonim válasza:
Na akkor a gyanúm bebizonyosodott.Szellemileg beteg a srác.Azért nem engedik el!
29/33 anonim válasza:
22 évesen már rég nem itt kéne tartani. a pisiléshez is engedélyt kérsz otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!