Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám nem...

Mit csináljak ha anyám nem enged el a balatonra?

Figyelt kérdés
most érettségiztem, esti tagozatra jártam.meghívtak a Balatonra, az oszt. társakkal mennék vasárnap indulnánk egy hétre teljesen ingyen kaját is kapok.csak a saját költségeimet kellene fizetnem.....22/F
2013. jún. 28. 12:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%
És miért nem enged el? Saját pénzeden mennél?
2013. jún. 28. 12:31
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá pénzed, akkor elmégy és kész. Ha nincs, és anyu nem ad, akkor így jártál. De miért akarja, hogy ne menj?
2013. jún. 28. 12:32
 3/33 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom, van is annyi pénzed, hogy egy hétre tudd fizetni a költségeidet. Ebben az esetben nagykorú vagy. Cuccolsz, mész, és közlöd otthon mikor érkezel.

Ha nincs pénzed, és 22 évesen nem tudod felfogni, hogy nem lehúzni kéne a szüleidet, akkor az érettségid se sokat ér, nincs mögötte józan paraszti ész.

Lehet, hogy ők most "csak" ennyit se tudnak kifizetni.

Egy hétre napi tízezer hetvenezer forint. Egy havi fizetés.

Egy napra tízezer forint a Balatonnál meg lófax (ami egyébként nagybetű, de látom a nagybetűket alapból nem ismered). Egy strandbelépő, egy sör, egy fagyi, és ugrott a tízesed aznapra.

2013. jún. 28. 12:35
 4/33 anonim ***** válasza:
83%
várj, kajád van, szállásod gondolom van(ha meghívtak), felnőtt vagy, akkor mi kell még? napi 2-3 sörre elegendő pénzt tegyél el,aztán kész. 5000 Ft bőven elég lesz...
2013. jún. 28. 12:36
 5/33 anonim ***** válasza:
83%
Én mikor befejeztem a sulit (19) nem is kérdeztem ilyet. Volt pénzem, volt időm, szabim, mentem aztán kész... Annyi, h szóltam, hogy eddig és eddig itt és itt leszek, cím telszám és annyi.
2013. jún. 28. 12:37
 6/33 anonim ***** válasza:
60%
na jó...tíz...egy hétre 5.000 kevés lesz...
2013. jún. 28. 12:37
 7/33 anonim ***** válasza:
21%

"Én mikor befejeztem a sulit (19) nem is kérdeztem ilyet. Volt pénzem, volt időm, szabim, mentem aztán kész... Annyi, h szóltam, hogy eddig és eddig itt és itt leszek, cím telszám és annyi."

Igen, egyeseknek normális szülei vannak...

2013. jún. 28. 12:39
 8/33 anonim ***** válasza:
53%
22 éves felnőtt férfi vagy ha van pénzed el mész de ezt így nem is kéne kérdezni vagy nem jó a kérdés így mert inkább itt az lenne a kérdés hogy mi az oka hogy anyud nem akarna elengedi? Talán Ő adna pénzt rá de nincs elég? Egyáltalán miért mond egy 22 éves férfinak ilyent egy anya? Ezt se értem. Tehát csak Visszakanyarodik a kérdés az okra...
2013. jún. 28. 12:40
 9/33 anonim ***** válasza:
42%

"Egyáltalán miért mond egy 22 éves férfinak ilyent egy anya? "

Azért, mert begyepesedett.

2013. jún. 28. 12:41
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen???

Már simán kérdezés nélkül is engednélek (jó mondjuk annyit elvárnék kikkel hová mikor jössz haza....)

Szerintem nyugodtan elmehetsz én elengedlek:)

2013. jún. 28. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!