Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Apám engem néz

Mit csináljak? Apám engem néz

Figyelt kérdés

Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így

micsináljak???

2013. jún. 8. 21:28
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

ja, és azt ilyen hangnembe kell. meg amúgy sem kértem segítséget, akkor úgy tettem volna fel a kérdést. konkrétan egy dologra kérdeztem rá.

amúgy meg te nem fogod fel, hogy többet ártanál, mint segítenél. csak túl csőlátásod van hozzá, hogy egyáltalán bele is gondolj, hogy nem neked volt igazad, nem az mindig a jó amit te így 2 sor alapján eldöntesz. de el is távolítom a kérdést, úgyhogy nyugodtan lehet szidni engem, ha nincs jobb dolgotok, hogy azt bántsátok akinek már amúgy is szar. gratulálok igazán.

2013. jún. 10. 16:35
 52/54 anonim ***** válasza:
53%
Te kerdezted mit csinalj! Valaszoltak paran csupan ennyi tortent! De nem csinalsz semmit, de akkor ne is sajnaltasd magad. Sehol sem emlitettem hogy csakis nekem lehet igazam, csupan azt allitottam (olvasd el figyelmesen) hogy VALAMIT ergo BARMIT de mindenkepp kene csinalni, nem pedig ulni es varni hogy megeroszakoljanak/megverjenek/megalazzanak. Bar az utobbit ez mar boven kimeriti. Mert nem tudnatok meglenni a fizetese nelkul... Akkor menj el dolgozni, az egyetemet meg majd elvegzed kesobb, vagy megprobalod munka mellett hidd el sokaknak sikerult mar.
2013. jún. 10. 19:32
 53/54 Aspartia ***** válasza:
53%

Úgy bírom amikor hat oldalon keresztül veszekednek arról, hogy mit kéne csinálnia a kérdezőnek, anélkül, hogy ismernék az apjának a jellemét.

Mert csak egy a bibi: mindenki máshogy részeg. Nekem keresztapám pl. egy időbe annyit vedelt, hogy úgy kellett a lépcsőn feltámogatni, hogy le ne guruljon, de alapjában véve nem volt agresszív sose, amikor ivott. A nagybátyám meg, hát... :D Az meg úgy bevedelt mindig, hogy egyszer átjött a szomszéd hozzánk, hogy visszahozza a létrát, amit az öreg átdobott előző este. Ő nagyon csúnyán volt részeg, k_rvázta az anyját, nem találta a kaput, a kerítésen akart kimászni (ekkor volt az ominózus létraátdobási eset, mert az útban volt :D) fullra összecsípték nyáron a szúnyogok a lábát, mert már annyira részeg volt, hogy nem érezte/látta, hogy csípik.

Szóval én azt tanácsolom, hogy erre az egy hónapra ne tolj ki magaddal. Ha tényleg ez a nyitja annak hogy egyetemre mehess a fater pénzéből, akkor már olyan mindegy.

Azt meg hogy mit csinálj, hogy ne kukucskáljon...ő tudja, hogy te tudod, hogy néz téged? Mert akkor ráakaszthatnál a kilincsre valamit, ami takarja a kulcslyukat, és akkor ugye az nem szándékos volt...Bár mondom passz. Ha iylen verekedős, akkor meg pláne nem tudom mit csinálj.

2013. júl. 23. 20:04
 54/54 anonim ***** válasza:
No, mi újság van? Megoldódott a helyzeted? Sikerült valamire jutnod apáddal?
2013. aug. 5. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!