Mit csináljak? Apám engem néz
Figyelt kérdés
Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így
micsináljak???
2013. jún. 8. 21:28
2/54 anonim válasza:
szegény...nyúlj ki egy kötőtűvel a kulcslyukon:)miért néz?ilyenkor mond is valamit?
3/54 A kérdező kommentje:
de akkor meglátja be fog jönni pofázni fog talán még bántani is
folyamatosan beszél, de nem is értem, nem is hallgatom :S
2013. jún. 8. 21:35
4/54 anonim válasza:
Én is azt akartam javasolni, amit 2. Vagy fújj bele egy parfümmel a szemébe, vagy dezodorral. Aki kíváncsi, annak hamar megfájdul a szeme.
5/54 anonim válasza:
takard el valamivel a kulcslyukat.
6/54 A kérdező kommentje:
persze aztán jól megver az kell nekem ://
de akkor be fog jönni ha leragasztom :S
2013. jún. 8. 21:36
7/54 anonim válasza:
Egy ismerősömnek alkoholista volt az apja, de nála sokkal vékonyabb és ha piszkálta, simán felrúgta. Nem tudom, nálatok milyenek az erőviszonyok.
8/54 A kérdező kommentje:
lány vagyok :/
2013. jún. 8. 21:37
9/54 A kérdező kommentje:
most raktam bele egy papírdarabot remélem nem jön be :S
2013. jún. 8. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!