Mit csináljak? Apám engem néz
Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így
micsináljak???
Ezért mondtam a barátot.
Mert azért megtudna védeni az apádtól !
most vettem észre.
hát dehogynem félek, de nem tudok mit csinálni
Holnap elmesz a praktikerbe, veszel ajtora varo reteszt. Felszereled, nem kell hozza engedelyt se kerni, csak 4 db csavarra lesz szukseged, meg egy csavarhuzora, meg a reteszre amit vettel, az egesz kb 1000 forint es sokat mondtam. A kulcslyukat betomod, este bezarod az ajtot, maris biztonsagba erzed magad kicsit. Ha meg elkezdi verni az ajtot hivod a rendorseget, termeszetesen. Nem mellesleg meg ha az en apam lenne elvitetnem...
Jo lenne ha lenne 1-2 izmos baratod aki helyre rakja az apukat, 2-3 veres utan inkabb bekenhagyna csak ne kapjak el ujbol es ujbol...
betörné az ajtót. a rendőrség meg semmit sem csinálna, voltak már kihívva.
vannak izmos barátaim, de egy alkoholistát pár verés nem fog leszoktatni. meg az kéne még, hogy szenvedek 10+ évig, csak azért, hogy egyetemre mehessek és most kúrjak el mindent...
épp ezaz, hogy nem vagy benne. kívülről olyan könnyű megmondani mit kellene csinálni, de ha benne élsz nem :/ ezért nem mondom el senkinek, mert mindenki csak megmondaná mi a jó megoldás, és én vagyok hülyének nézve.
az a megoldás szerintem, hogy kijárom az egyetemet, sokat fogok keresni, és soha többet nem találkozok vele, meg anya se. mást nem tudok csinálni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!