Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Apám engem néz

Mit csináljak? Apám engem néz

Figyelt kérdés

Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így

micsináljak???

2013. jún. 8. 21:28
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Ezért mondtam a barátot.

Mert azért megtudna védeni az apádtól !

2013. jún. 8. 22:54
 32/54 A kérdező kommentje:
jó, de ez 10 év múlva lesz :D
2013. jún. 8. 22:59
 33/54 anonim ***** válasza:
Uristen :(( nagyon sajnálom en is lány vagyok .. Megorulnek ha apám ezt csinálná .. Meg mindig nézeget ?? Nem félted anyudat itt hagyni egyedül , mármint ha majd elmész fosulira ?
2013. jún. 8. 23:55
 34/54 A kérdező kommentje:

most vettem észre.

hát dehogynem félek, de nem tudok mit csinálni

2013. jún. 9. 00:02
 35/54 anonim ***** válasza:
57%

Holnap elmesz a praktikerbe, veszel ajtora varo reteszt. Felszereled, nem kell hozza engedelyt se kerni, csak 4 db csavarra lesz szukseged, meg egy csavarhuzora, meg a reteszre amit vettel, az egesz kb 1000 forint es sokat mondtam. A kulcslyukat betomod, este bezarod az ajtot, maris biztonsagba erzed magad kicsit. Ha meg elkezdi verni az ajtot hivod a rendorseget, termeszetesen. Nem mellesleg meg ha az en apam lenne elvitetnem...

Jo lenne ha lenne 1-2 izmos baratod aki helyre rakja az apukat, 2-3 veres utan inkabb bekenhagyna csak ne kapjak el ujbol es ujbol...

2013. jún. 9. 00:05
 36/54 A kérdező kommentje:

betörné az ajtót. a rendőrség meg semmit sem csinálna, voltak már kihívva.

vannak izmos barátaim, de egy alkoholistát pár verés nem fog leszoktatni. meg az kéne még, hogy szenvedek 10+ évig, csak azért, hogy egyetemre mehessek és most kúrjak el mindent...

2013. jún. 9. 00:07
 37/54 anonim ***** válasza:
45%
Mar hogyne szoktatna le! Miert, akkor, megis mi a megoldas szerinted? Ulni es varni olbetett kezzel amig elfajulnak a dolgok? Valamit tenni kell... Talan azert nem latod olyan tisztan, mert Te benne vagy, nekem kivulrol konnyu megmondani mit kene tenni, de Te felsz. De valamit tenni kell... Melyik varosba valo vagy?
2013. jún. 9. 00:20
 38/54 A kérdező kommentje:

épp ezaz, hogy nem vagy benne. kívülről olyan könnyű megmondani mit kellene csinálni, de ha benne élsz nem :/ ezért nem mondom el senkinek, mert mindenki csak megmondaná mi a jó megoldás, és én vagyok hülyének nézve.

az a megoldás szerintem, hogy kijárom az egyetemet, sokat fogok keresni, és soha többet nem találkozok vele, meg anya se. mást nem tudok csinálni:/

2013. jún. 9. 00:24
 39/54 anonim ***** válasza:
Egyenlore el sem kezdted. Ezzel pedig nem lehet varni 4-5 evet... de, ha semmilyen megoldas nem erdekel, meg semmi se jo, akkor vard csak meg amig elszemtelenedik....
2013. jún. 9. 00:40
 40/54 A kérdező kommentje:
ilyen teljesen alaptalan tanácsok nem is érdekelnek.
2013. jún. 9. 00:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!