Mit csináljak? Apám engem néz
Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így
micsináljak???
Elmész diák munkára,van támogatás,stb....
Anyudat sem értem.Téged meg föleg nem.A verés ilyen esetben igen is segít.Ha van tényleg pár izmos barát akkor kapják kézre az öreget.Igen is tanulni fog belöle.Persze elözször biztosan erösködni fog de a tudtára kell adni,mi is a helzet.
Vagy kamu a kérdésed.......
Egy értelmes eber pláne lány nem nézi ölbe tett kézzel,hogy lesi a saját apja pláne nem 18 évesen és várja,hogy megint összetörje a lakást.
A verés tényleg nem minden esetben segítség. Körbekapják 5-en, elverik, és utána? Az izomagyak sem lehetnek mindig az ember mellett, 3 nap múlva megint beiszik, és bosszúból TÉNYLEG cafatokra szedi a családot. Vagy állítson testőrt az ajtóba? Az napi cc. 50 eFt.
Kérdező, én fiú vagyok, de tudom mit érzel. Az én apám is ilyen volt, éppen minket nem bántott, páromra viszont rá volt kattanva. Részegen olyanokat mondott, hogy a fülem kettéállt, és hiába löktem fel, hiába vertük félholtra a kocsma előtt... Az egyetlen, amiből értett, az volt, mikor a 9 milliset a szívének nyomtam. De ezt nem ajánlanám, mert a börtön miatt nagyon veszélyes...
Amit viszont nem értek: azt írod, hogy az ő fizuja nélkül senkik lennétek... Na de, ha 2-3 naponta berúg, akkor végülis nem viszi el otthonról a pénzt? Azért kérdezem, mert az én apám sose itthonról vitte el, mindig maszekkal kereste magának. Vagy nálatok ez hogy megy?
Most ez komoly, hogy apád részegen téged kukkol?
Ha én lennék az anyád, már rég fejbecsaptam volna az öreget, és nem érdekel, hogy hó végén csak a zsíros kenyér marad, de az nem normális, hogy a gyerekemet részegen lesi az apja! Anyád mit csinál eközben? És Te ezt a fősuli reményében, anyád meg az anyagi biztonságért elviselitek?
A fősulit estin is el lehet végezni, munkát Te is vállalhatsz és anyád + a te jövedelmedből egy albérletet fent tudnátok tartani.
Én sem értem itt néhány válaszát... !
Bántsátok azért a kérdezőt, mert ilyen apja van !?
Azzal bíztassátok, hogy fújasson a szemébe valamit, meg verje meg , stb...
Segítséget kért, nem szitkozódást !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!