Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Apám engem néz

Mit csináljak? Apám engem néz

Figyelt kérdés

Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így

micsináljak???

2013. jún. 8. 21:28
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
57%
Honnan tudod hogy alaptalan az en tanacsom? Nalunk se volt minden rendbe, sot, eleg sokat kungfuztak En meg sirtam gyerekkent es nem tudtam mit tehetnek. Csak En mar tul vagyok rajta. Es nalunk is segitett az hogy eroszakkal tavol lett tartva mostoha fater, igaz hogy az elejen nehez volt, de vegul sokkal jobbra fordult minden. Ha nem cselekedtunk volna, akkor maig menne a verekedes orditas, vagy esetleg ugy megutottek volna egymast hogy elesik-beveri a fejet es meghal.... ilyen helyzetben nem lehet csak ulni es varni hogy megtortenjen a baj!!!
2013. jún. 9. 00:47
 42/54 A kérdező kommentje:
de hogyan tartsam távol, ha enélkül nem mehetek egyetemre? nem lehet később jobb életünk? 10 év szenvedést nem fogok most pár hónappal az egyetem előtt feleslegessé tenni.
2013. jún. 9. 00:49
 43/54 anonim ***** válasza:
55%

Elmész diák munkára,van támogatás,stb....

Anyudat sem értem.Téged meg föleg nem.A verés ilyen esetben igen is segít.Ha van tényleg pár izmos barát akkor kapják kézre az öreget.Igen is tanulni fog belöle.Persze elözször biztosan erösködni fog de a tudtára kell adni,mi is a helzet.

Vagy kamu a kérdésed.......

Egy értelmes eber pláne lány nem nézi ölbe tett kézzel,hogy lesi a saját apja pláne nem 18 évesen és várja,hogy megint összetörje a lakást.

2013. jún. 9. 08:01
 44/54 anonim ***** válasza:

A verés tényleg nem minden esetben segítség. Körbekapják 5-en, elverik, és utána? Az izomagyak sem lehetnek mindig az ember mellett, 3 nap múlva megint beiszik, és bosszúból TÉNYLEG cafatokra szedi a családot. Vagy állítson testőrt az ajtóba? Az napi cc. 50 eFt.

Kérdező, én fiú vagyok, de tudom mit érzel. Az én apám is ilyen volt, éppen minket nem bántott, páromra viszont rá volt kattanva. Részegen olyanokat mondott, hogy a fülem kettéállt, és hiába löktem fel, hiába vertük félholtra a kocsma előtt... Az egyetlen, amiből értett, az volt, mikor a 9 milliset a szívének nyomtam. De ezt nem ajánlanám, mert a börtön miatt nagyon veszélyes...

Amit viszont nem értek: azt írod, hogy az ő fizuja nélkül senkik lennétek... Na de, ha 2-3 naponta berúg, akkor végülis nem viszi el otthonról a pénzt? Azért kérdezem, mert az én apám sose itthonról vitte el, mindig maszekkal kereste magának. Vagy nálatok ez hogy megy?

2013. jún. 9. 09:54
 45/54 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi, hogy megértesz ebből a szempontból. és amúgy apám is maszekol. nyilván ha nem inna sokkal jobb lenne de így is azért az ő pénzéből fogok csak tudni egyetemre menni :/ anya pénzéből konkrétan megélni se tudnánk. pl hova költöznénk? mert oké h a ház fele a mienk, de ennek sincs annyi pénze, h elköltözzön meg nekünk se. meg akkor nem is lenne pénzem hazautazgatni, anya meg szerintem úgy van vele, h inkább viseli el ezt, csak láthasson hetente...
2013. jún. 9. 14:26
 46/54 anonim ***** válasza:
70%

Most ez komoly, hogy apád részegen téged kukkol?

Ha én lennék az anyád, már rég fejbecsaptam volna az öreget, és nem érdekel, hogy hó végén csak a zsíros kenyér marad, de az nem normális, hogy a gyerekemet részegen lesi az apja! Anyád mit csinál eközben? És Te ezt a fősuli reményében, anyád meg az anyagi biztonságért elviselitek?

A fősulit estin is el lehet végezni, munkát Te is vállalhatsz és anyád + a te jövedelmedből egy albérletet fent tudnátok tartani.

2013. jún. 10. 12:32
 47/54 A kérdező kommentje:
Volt egy kérdésem, most már amúgy is érvénytelen. Hülye is voltam, hogy feltettem, de nagyon kiakadtam hirtelen. Viszont nem azt akartam, hogy mindenki bántson engem, számon kérje anyut, megmondja mit csináljak ilyen bunkó hangnembe. onnan persze, hogy könnyű, másnak én is meg tudom mondani. de el sem tudjátok képzelni, milyen nehéz ez nekem, úgyhogy légyszives ne válaszoljatok többet, mert cska rosszabb lesz így nekem.
2013. jún. 10. 13:11
 48/54 anonim ***** válasza:
48%

Én sem értem itt néhány válaszát... !

Bántsátok azért a kérdezőt, mert ilyen apja van !?

Azzal bíztassátok, hogy fújasson a szemébe valamit, meg verje meg , stb...

Segítséget kért, nem szitkozódást !!!

2013. jún. 10. 13:38
 49/54 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. jún. 10. 13:45
 50/54 anonim ***** válasza:
53%
En speciel felajanlottam a segitsegem de azt sem mondta el az orszag melyik regiojaba lakik... Ezzel egyebkent nem teged bantanak hanem probalnak raebreszteni, hogy ez az allapot nem normalis, es hogy ki kellene maszni belole. De, ugy latom neked igazabol tul kenyelmes ez ahhoz hogy tegyel ellene
2013. jún. 10. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!