Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Apám engem néz

Mit csináljak? Apám engem néz

Figyelt kérdés

Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így

micsináljak???

2013. jún. 8. 21:28
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Barátod nincs , aki megvédene ?

Hova valósi vagy ?

2013. jún. 8. 22:00
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnál ma valahol máshol aludni? Mondjuk az egyik nagymamádnál vagy az egyik barátnődnél? És amikor csak ketten vagytok otthon anyukáddal, akkor próbáld ezt megbeszélni vele.
2013. jún. 8. 22:00
 23/54 anonim ***** válasza:
15%
Hát ha ilyen tehetetlen vagy, akkor várd meg, míg majd zaklat vagy megerőszakol...
2013. jún. 8. 22:01
 24/54 A kérdező kommentje:

már raktam bele egy papírt. de ha ő leskelődni akar, akkor be fog nyitni leül az ágyamra. ha kimegyek összetör mindent ami itt van (volt már rá példa).

nincs barátom, de ha lenne se hiszem, hogy tudna tenni valamit

ha elmegyek itthonról is mindent össze fog törni. meg amúgy ez 2-3 naponta megy, hogy iszik, és egész éjjel ordibál (érettségi előtti napokon is) de nem tudtam h néz is...

23-as inkább nem is reagálok. ha hozzámérne úgy, az lenne az első, hogy kerítek egy kést és megölöm vagy valami. legalább nem is kapnék érte akkora büntetést. meg amúgy sem hiszem, hogy megtenné

2013. jún. 8. 22:04
 25/54 anonim ***** válasza:

próbálj olyankor kimenni a házból,vagy ha este van kapcsold le a villanyt,hogy ne lásson be...

ha meg át kell öltözz menj a fürdőbe,ott gondolom be lehet zárni az ajtót.

ez elég rossz lehet...nem tudom elképzelni,hogy tud ilyet csinálni valaki,főleg az apád...

2013. jún. 8. 22:06
 26/54 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudna a barát mit csinálni ?!

Ha én lennék a barátod kedves kérdező és látnám , hogy titeket zaklat, terrorizál kapna egy olyan ütést, hogy átrepülne a szomszédba...

2013. jún. 8. 22:07
 27/54 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy még tanulnom kellene, azért nem akarom lekapcsolni a villanyt.

amúgy a fürdő sem zárható, természetesen :D

gyorsan elszaladok fürdeni, mert most lement a pincébe

2013. jún. 8. 22:08
 28/54 A kérdező kommentje:
26-os, ha a barátom lennél nem látnád. soha nem mondtam el senkinek, csak most így névtelenben. meg ha megütnéd mi lenne? jobb lenne? nem. én csak azt várom, hogy végezzem el az egyetemet és anyut is el tudjam vinni innen :S
2013. jún. 8. 22:10
 29/54 anonim ***** válasza:
61%
Csakhogy elmentek máshova lakni, kideríti mert abba jobban belebetegedne, mert maga lenne...
2013. jún. 8. 22:13
 30/54 A kérdező kommentje:
hát mi? akkor maradjunk itt életünk végéig? valószínű. derítse csak, nem tud micsinálni. igazából azt szeretném, hogy anya a testvéréhez költözzön, ahol van férfi aki nem engedné be.
2013. jún. 8. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!