Mit csináljak? Apám engem néz
Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így
micsináljak???
Hány éves vagy??
Tem tudsz segítséget hívni??
Tudod kulcsra zárni a ajtót???
Elreteszelni??
Senki sincs a közeletekben???
18 vagyok
anya a másik szobában van.
mondtam én neki h váljon el, de most anya pénzéből nem élnénk meg, főleg, hogy most megyek egyetemre másik városba (hála istennek)
de ez nagyon durva. akkor eddig is mennyit nézhetett már? hiszen van, hogy meztelen is vagyok :S:S basszus
Kiabálj át anyudnak,hogy bámul az apád!!!
Na ne már......
és anya mit csinál???
volt már, hogy megvert minket ez a f.sz. ha részeg teljesen nincs képbe, hogy mitcsinál...
Ezt beszéld meg anyuddal,
nem teheti ezt...amúgy ha bejön és akar valamit akkor vegyél egy spray-t és fújd a szemébe,védd meg valahogy magad.
Ha tudod akkor mindenképpen zárd be az ajtót.
Ezt akkor is szokta csinálni amikor nem részeg ?
de ha a szemébe fújom, akkor annyira mérges lesz, h emgver, összetör mindent, stb... nem csinálhatom ezt meg, pedig elhiheted, hogy legszívesebben baltával verném szét...
ha nem részeg se normális, de akkor nem ennyire durva :/
köszönöm a válaszokat amúgy. csak azért tűnök bunkónak mert most tényleg nem tudok normálisan fogalmazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!