Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Apám engem néz

Mit csináljak? Apám engem néz

Figyelt kérdés

Apám megint részeg és látom h a kulcslyukon engem néz a szobámba. nem szólhatok neki mert részeg meg amúgy is egy f.sz. nagyon zavar és olyan a szobám h mindenhova belát így

micsináljak???

2013. jún. 8. 21:28
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy??

Tem tudsz segítséget hívni??

2013. jún. 8. 21:49
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
Húh. .nagyon komoly helyzet.. ne mtudja más, hoyg apád alkoholista? amúgy a csalásegítő szervezetnek is lehet megérné szólni vagy jóanyáddal beszélni hogy ez így nem lesz jó....
2013. jún. 8. 21:49
 13/54 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kulcsra zárni a ajtót???

Elreteszelni??

Senki sincs a közeletekben???

2013. jún. 8. 21:50
 14/54 A kérdező kommentje:

18 vagyok

anya a másik szobában van.

mondtam én neki h váljon el, de most anya pénzéből nem élnénk meg, főleg, hogy most megyek egyetemre másik városba (hála istennek)

de ez nagyon durva. akkor eddig is mennyit nézhetett már? hiszen van, hogy meztelen is vagyok :S:S basszus

2013. jún. 8. 21:52
 15/54 A kérdező kommentje:
természetesen nem tudom bezárni :(
2013. jún. 8. 21:52
 16/54 anonim ***** válasza:
38%

Kiabálj át anyudnak,hogy bámul az apád!!!

Na ne már......

2013. jún. 8. 21:53
 17/54 A kérdező kommentje:

és anya mit csinál???

volt már, hogy megvert minket ez a f.sz. ha részeg teljesen nincs képbe, hogy mitcsinál...

2013. jún. 8. 21:54
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

Ezt beszéld meg anyuddal,

nem teheti ezt...amúgy ha bejön és akar valamit akkor vegyél egy spray-t és fújd a szemébe,védd meg valahogy magad.

Ha tudod akkor mindenképpen zárd be az ajtót.

Ezt akkor is szokta csinálni amikor nem részeg ?

2013. jún. 8. 21:54
 19/54 A kérdező kommentje:

de ha a szemébe fújom, akkor annyira mérges lesz, h emgver, összetör mindent, stb... nem csinálhatom ezt meg, pedig elhiheted, hogy legszívesebben baltával verném szét...

ha nem részeg se normális, de akkor nem ennyire durva :/

köszönöm a válaszokat amúgy. csak azért tűnök bunkónak mert most tényleg nem tudok normálisan fogalmazni

2013. jún. 8. 21:57
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Várd ki míg lefekszik, aztán tömd be a kulcslyukat valamivel, ami ott is marad és nem tud kikaparni. Legközelebb már nem fog tudni lesekedni.
2013. jún. 8. 21:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!