Családi vita a kakaó miatt. Vélemény?
Átlagos, középosztálybeliek vagyunk. Én minden este megiszok két bögre kakaót, vagyis 1 litert. Ma fater rám szólt, hogy ne igyak meg kettőt, mert teljesen felesleges, meg minek pazarlok ennyi kakaót, meg kerül vagy 200 Ft-ba és nem én dolgozok meg érte?!
Dehát nem kiöntöm, hanem megiszom :o
És csodálkozik, hogy nem értem mit problémázik. Képes plusz egy bögre kakaó miatt összeveszni?
19F
Kort is írjatok légyszíves!
Magam sem hiszem, hogy ezt megkérdezem, de tejjel iszod?
25/L
Hát ha szűkölködnétek megérteném, de így...:)
Szerintem csak rossz napja volt édesapádnak, és éppen meglátott kakaót szürcsölvén, aztán hirtelen felindulásból levezette rajtad a feszültséget.
Ne vedd komolyan. Ha megint előjönne ez a probléma, akkor kérdezd meg, hogy mégis havonta mekkora összeg megy el kakaóra, hogy ez ennyire böki a csőrét.
Első, nem hülye kérdés, én pl még tiniként is kanállal ettem a kakaóport :D
Kérdező, erre nem lehet sok mindent mondani, nálam az a szarr.ágás kategória, plusz egy pohár kakaóért hisztizni... Apád inkább más miatt feszült, nem? Csak rajtad tölti le.
Két evőkanállal szoktam beletenni egy este. Ez megvan egyáltalán 200 Ft? Ilyen drága lenne a kakaó?
Biztos 200 Ft? Ő is csak saccra mondta.
Tényleg végiggondoltam, hogy vajon kinek lehet igaza, de még mindig nem értem min problémázik.
6-os!
Olvasd végig,2 bögréről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!