Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg igazságtalan anya...

Tényleg igazságtalan anya vagyok? Vagy anyámnak nincs igaza?

Figyelt kérdés
20 éves főiskolás a legnagyobb lányom,két éve elköltözött a mamájához(én anyukám),mivel elváltam az apukájától,mindkettőnket beperelt rokontartásért.A bíróságon meg is egyeztünk én is volt férjem is fizet neki havi 15000ft-ot.Mivel volt férjemtől még van két kiskorú gyerekem ő utánuk százalékos megállapítás után fizet(ez több mint 15000ft fejenként.)Tegnap azt mondta anyukám,hogy én a két gyerek után járó gyerektartásból vonjam ki a fejenként 15000ft-ot majd a fennmaradó összeget osszam el 3 fele és ami így összeg kijön azt adjam a lányomnak mert így igazságos!!Mert így a másik kettőnek több jut!!És ezt az összeget amit így még kapna anyám szavaival:az apjától én ugyan annyival pótoljam még ki a saját pénzemmel is!Mivel erre nemet mondtam,minden voltam csak rendes anya nem.Szerintetek most tényleg én vagyok a gonosz anya???
2013. máj. 29. 19:03
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
100%
Hát szerintem mindegy,hogy főiskola vagy egyetem,mert ha ennyi eszük van,azoknak akik oda járnak akkor meg is értem sokan miért szorgalmazzák,hogy legyen fizetős!Mert a válaszadók 99%-a írta ennyi jár neki,mégsem érti meg szegény lány.Az meg tök mindegy tartásdíj szempontjából,milyen élete volt otthon állítólag.De miért írod,hogy "apukád pénze ami 3 édes testvéré?"Apukád pénze addig az amíg a munkáltatójánál van,onnan elutalják x.y tartásdíjának,onnantól az nem apukádé!!És ha jól értem az a pénz két tesód tartásdíja miért járna rád belőle??Neked is meg lett állapítva nem?Akkor az a tied.És igen meg is értem anyukádat,mert ő rád többet fizet mint járna,te meg még követelőzöl.Hát szép mondhatom!!Tanulj jobban,és akkor még lesz ösztöndíjad is.Erre nem gondoltál még??Mert ha év közbe nem jársz dolgozni akkor elvárható,hogy csak a tanulásra koncentrálj,akkor miért nem megy jobban??Nem mástól kell várni a csodát 20 évesen.Mások munka,gyerek mellett teszik azt amit te!!És te panaszkodsz?
2013. jún. 11. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!