Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi anyukám, hogy...

Miért hiszi anyukám, hogy leszbikus vagyok? 15L

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és még nem volt barátom.

Most közeledni próbál felém egy srác, de én egyszerűen nem akarok/félek kapcsolatba lépni járás szinten senkivel.

Egyszerűen éretlennek tartom magam hozzá.

A külsőm se fiús, oké, nem járok mindig szoknyában meg magassarkúban, de hosszú a hajam, festem is magam.

Csak gyanítom, hogy ezt gondolja, és hallottam, hogy a keresztanyámmal beszél erről.

Amúgy pedig nem vagyok homoszexuális.

Mit tegyek?

15L

2013. máj. 26. 18:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
Beszélj anyukáddal, mond el neki, hogy hallottad mit mondott rólad.
2013. máj. 26. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Én nem értem, hogy miért baj, ha egy 15 éves lány még nem akar kapcsolatot. Nem hiszem, hogy anyukád már annyira akarná, hogy legyen fiúd. Majd ha úgy érzed, és nyugodtan mondd meg anyukádnak, hogy később. Vgay néha említsd meg, hogy ez milyen helyes,meg milyen jófej, stb. Csakhogy azért ne gondolja azt, hogy ferde hajlamaid vannak!
2013. máj. 26. 18:56
 3/11 anonim válasza:
100%

mesélhetnél anyukádnak erről a srácról, hogy félsz, és hogy jól jönne egy kis tanács, hogy mit tégy.

és akkor észre fogja venni, hogy nem a lányok vonzanak, és talán még a fiúval is tud segíteni, hogy mi történjen!

soksikert hozzá!

2013. máj. 26. 18:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy túl félénk és szerény?Egypár leszbikusra nem kizárólagosan csak az jellemző,hogy még 15 évesen nincs barátjuk..hanem sokszor még ilyenkor félénkek és túlzottan is szerények.

Egyébként fogalmam sincs,hogy csak ezért hiheti rólad anyud,mert nincs barátod..:S (na most ezt nem fogalmaztam túl jól,de sztem értedxD:D)

Én egy biszexuális lány vagyok és egyszer itt aludt nálam egy pesti lányt 1 hetet.Hát akkor keresztanyám(igen,mindig a keresztanyákxd) azt mondta rám,hogy leszbi vagyok..gyanította.. pedig nekem volt nem egy barátom már,igaz,hogy testiség még csak eggyel volt 17 évesen.. most vagyok 17,5 éves.:D

2013. máj. 26. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj rólam, hányan hitték a családban :D!

Múltak az évek, 15-16-17 évesen sem volt semmi pasi a láthatáron, aztán hirtelen lett. Eddig az volt a baj, hogy nincs most meg ,hogy van.

Ki érti őket?

2013. máj. 26. 19:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell vele foglalkozni, lehet, hogy nem is gondolta komolyan. Én is nagyon sokára kezdtem el pasizni, csak a főiskolán. Akkor hallottam, hogy a nagybátyám megnyugodott, hogy mégsem a lányok érdekelnek. Szerintem édesanyád még jól is jár, ha nem kell aggódnia miattad. De ha nagyon zavar, próbálj beszélgetni vele a fiúkról meg a félelmeidről, még az is lehet, hogy nagyon jó tanácsokat tudna adni, vagy legalább belenyugszik, hogy később érő típus vagy.
2013. máj. 26. 19:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha az volnál, ahhoz sem lenne köze.

Egyébként a lányoknál a leszbikusság sokszor a szexuális zaklatás következménye, ha nem, akkor pedig azt jelzi, hogy még nem igazán tudja, hogy mit is akar nemileg.

Ha 23 évesen sem akarnál senkit magahoz engedni, akkor sem mondhatná, hogy leszbikus vagy, max. azt, hogy valamiért nem vágysz az átlagos női létre.

Ha anyukád leszbikusnak gondol és erről beszélget a keresztanyáddal, csak azért, mert neked 15 évesen nem volt pasid, és most nem is akarsz senkit, akkor azt viszont azt jelenti, hogy ő már nagyon nyomna téged a pasizás/férjhezmenés/gyerekszülés vonalra, azaz nagyon irritálja az, hogy te fiatal vagy, ő peidg öregszik.

A másik eshetőség: okos lány vagy? Jók a jegyeid? Szeretsz tanulni? Ha ezekre igen a válasz, akkor anyukád különönsen irigy, és képtelen tudomásul venni azt, illetve elfogadni, hogy másként akarsz élni, mint ő (vagy okosabb vagy, mint ő).

15 éves lány és idősebb nő (anya is) esetében egyébként is mindig ott van az irigység-dolog a háttérben: az idősebb nő irgysége a fiatal felé. Akár tudja, akár nem, akár bevallja, akár nem, ez így van.

Mellesleg ez genetikailag kódolt: az idősebb nőstény félelme a fiatal riválistól (férfiak esetében is megvan ugyanez). Hiába az anyukád, nála is pontosan ez jelentkezik, akármit is mond.

Javaslom, hogy mondd meg az édesanyádnak, hogy nagyon ürölnél annak, ha tisztelne téged annyira, hogy a legbelső magánügyeidet (pl. a pasizás, a szexualitás stb. ide tartozik) nem kotyogná ki senkinek, még a keresztanyukának sem - ugyanis az ilyen viselkedés taszítólag hat: elveszti az ember a bizalmat az iránt, aki zavarba hozza, megszégyeníti azzal, hogy kikotyogja a háta mögött a legbelsőbb titkait.

2013. máj. 26. 21:18
 8/11 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok, köszi szépen:)

Művészpalánta vagyok és kicsit introvertált, de sok fiú barátom van, egyetlen nagyon jó barátnőm van.

Igen, okosnak tartom magam, és erről az irigység-elméletről is hallottam már, és lehet alapja.

Megbeszélem vele majd egyszer, ha újra felhozza, köszönöm a válaszokat mégegyszer:)

2013. máj. 26. 21:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja, és nem hiszem, hogy későn érő típus vagyok, anyu is látja, ha pl értem jön mikor bulizni vagyok, hogy fiúkkal is vagyok, adnak kölcsön pulcsikat, 'satöbbi.
2013. máj. 26. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 7-es válaszadó!

Hány leszbikust ismersz személyesen? Mert én elég sokat. Elárulom, hogy épp olyan arányban fordul elõ köztük a szexuálisan zaklatott, mint a hetero lányok között. Pl engem sem ért eõszak, mégis a lányokat szeretem. Bár nem találták meg még a homoszexualitás okait teljes biztonsággal, de za tuti, hogy nem szerepel köztük a zaklatás.

Egyébként nagyon viccesnek tartom, mikor azzal jönnek, hogy egy lány azért nem szereti a pasikat, mert megerõszakolta egy férfi - egy fiú meg épp azért mert ,megrontotta' szintén egy férfi. Döbbenet, hogy nem veszik észre, ez mekkora ellentmondás.

2013. máj. 27. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!