Miért hiszi anyukám, hogy leszbikus vagyok? 15L
15 éves lány vagyok, és még nem volt barátom.
Most közeledni próbál felém egy srác, de én egyszerűen nem akarok/félek kapcsolatba lépni járás szinten senkivel.
Egyszerűen éretlennek tartom magam hozzá.
A külsőm se fiús, oké, nem járok mindig szoknyában meg magassarkúban, de hosszú a hajam, festem is magam.
Csak gyanítom, hogy ezt gondolja, és hallottam, hogy a keresztanyámmal beszél erről.
Amúgy pedig nem vagyok homoszexuális.
Mit tegyek?
15L
Néha feljön ez a téma az anyák körében ha a lányoknak nincs barátja. Biztos vagy benne, hogy komolyan gondolta?
7-es válaszoló: A leszbikusságról az elméleted kissé téves.
A legtöbb megerőszakolt nő nem lesz leszbikus-ritkán fordul elő.
Gyakoribb ha az apa figura nem nyújt jó példát, ha az anya csinál minden férfi munkát is. -de ez sem általánosság.
Nem tetszik, hogy tény szerűen irtad le ezeket. A homoszexualitás nem áll ennyire kézenfekvő dolgokból, így írd oda a mondandod elé, hogy "néhány elmélet szerint" vagy "van akik így lettek mások" de ennyire ne egyértelműsítsünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!