Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi anyukám, hogy...

Miért hiszi anyukám, hogy leszbikus vagyok? 15L

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és még nem volt barátom.

Most közeledni próbál felém egy srác, de én egyszerűen nem akarok/félek kapcsolatba lépni járás szinten senkivel.

Egyszerűen éretlennek tartom magam hozzá.

A külsőm se fiús, oké, nem járok mindig szoknyában meg magassarkúban, de hosszú a hajam, festem is magam.

Csak gyanítom, hogy ezt gondolja, és hallottam, hogy a keresztanyámmal beszél erről.

Amúgy pedig nem vagyok homoszexuális.

Mit tegyek?

15L

2013. máj. 26. 18:52
1 2
 11/11 anonim válasza:
57%

Néha feljön ez a téma az anyák körében ha a lányoknak nincs barátja. Biztos vagy benne, hogy komolyan gondolta?

7-es válaszoló: A leszbikusságról az elméleted kissé téves.

A legtöbb megerőszakolt nő nem lesz leszbikus-ritkán fordul elő.

Gyakoribb ha az apa figura nem nyújt jó példát, ha az anya csinál minden férfi munkát is. -de ez sem általánosság.

Nem tetszik, hogy tény szerűen irtad le ezeket. A homoszexualitás nem áll ennyire kézenfekvő dolgokból, így írd oda a mondandod elé, hogy "néhány elmélet szerint" vagy "van akik így lettek mások" de ennyire ne egyértelműsítsünk.

2013. máj. 27. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!