Tényleg igazságtalan anya vagyok? Vagy anyámnak nincs igaza?
Az első házasságából van 3 gyereke, a másodikból kettő és az 5 gyerekből az egyik már nagykorú. Nyilvánvalóan a legelső gyereke, aki az első házasságából született. Másképpen nem lehetne a legnagyobb lánya, a kérdező első mondata pedig erre utal. Nekem világos.
A lényeg, akkor is az, hogy annyi pénz jár mindegyik gyereknek, amennyit a bíróság megítél. Ha egy nagykorú gyereknek ez nem tetszik, el lehet menni dolgozni.
20 évesen suliba jártam és fodrászként üzletet vezettem... irány dolgozni...
Az egy dolog, hogy most több jut, de mikor egyedül ő volt gyereketek még akkor csak rá költöttél, költöttetek...
Most a másik kettő kicsi, most ők visznek el több pénzt puff neki!
Kicsit anyagiasak...
Na tisztázzuk a sztoriból kimaradt az a történet hogy a válás után verte a lányát illetve a fiaival verette...a lány már 14 évesen dolgozott, mikor a "jó anyuka" kórházban volt ő viselte gondját a családnak illetve a kicsi fiai meg a boltba járásért is pénzt kérnek míg a lány nem stb...ezek valahogy kimaradtak...jah igen és ez a válsz arra hogy miért is a nagyinál lakik aki messzebb is lakik az egyetemhez vagy az oda jutási lehetőségek (busz vonat állomás)
Az sem jön szóba hogy nem próbálkozott a lány azzal hogy anyuci talán megjavult mert erre is volt precedens de rövid időn belül ugyan az volt minden
Na akkor újra feltenném a kérdést...
(a lány nem iszik, dohányzik, egyetemen stabilan halad előre)
Az előzőhöz hozzátéve, a lány ebből a pénzből egy háztartást tart el (erre a mama pénze is ide megy [40E FT]) na akkor tisztázzuk a keveset meg a sokat.
Mutassatok nekem olyan helyet ahol mindent kitudsz fizetni ennyiből, mert akkor megyek oda költözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!