Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tőlem miért sajnálják a...

Tőlem miért sajnálják a kaját? Vagy ez így jó?

Figyelt kérdés

Évek óta ezt csinálják velem a szüleim. Mondok egy példát: szombaton voltunk gyereknapon a városligetbe. Megéheztünk, lángososnál megálltunk, mondtam, hogy én milyet kérek, erre a végén mindenki kapott, csak én nem, mert apám nem kért nekem, mert hogy minek egyek, úgyis kövér vagyok.

Mindig ilyeneket mondanak rám. Itthon sem ehetek rendes adagot, a kicsi tányérból kell ennem, kb fél adagot. Ha szedek még egyszer, akkor meg üvöltözik velem, hogy undorító dagadt disznó vagyok.

Legtöbbször már el is hiszem amit mondanak, pedig 47 kg vagyok.

Mit csináljak?

17/L

2013. máj. 26. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 A kérdező kommentje:
Mégis milyen segítséget kaptam volna?:))
2013. máj. 27. 16:59
 72/72 anonim ***** válasza:
100%
hogy kaptál volna? úgy hogy megvizsgálnak, rájönnek hogy nem vagy lisztérzékeny hanem alultáplált. jön mégtöbb vizsgálat és kapsz egy orvosi szakvéleményt amely szerint kórosan sovány vagy. Megmutathattad volna a szüleidnek hátha észhez térnek. Ha nem, visszamentél VOLNA az orvoshoz aki segített volna. ha megkérdezed "hogyan" én pofozlak fel... gondolkozz inkább és csinálj valamit mert ha ez tényleg nem kamukérdés tényleg elfelejtheted a következő 3 évet...
2013. máj. 27. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!