Tőlem miért sajnálják a kaját? Vagy ez így jó?
Évek óta ezt csinálják velem a szüleim. Mondok egy példát: szombaton voltunk gyereknapon a városligetbe. Megéheztünk, lángososnál megálltunk, mondtam, hogy én milyet kérek, erre a végén mindenki kapott, csak én nem, mert apám nem kért nekem, mert hogy minek egyek, úgyis kövér vagyok.
Mindig ilyeneket mondanak rám. Itthon sem ehetek rendes adagot, a kicsi tányérból kell ennem, kb fél adagot. Ha szedek még egyszer, akkor meg üvöltözik velem, hogy undorító dagadt disznó vagyok.
Legtöbbször már el is hiszem amit mondanak, pedig 47 kg vagyok.
Mit csináljak?
17/L
kb 9 éves korom óta van ez. Próbálok amúgy sok vitamint enni, az étrendem nagy része fehérjéből és zöldségekből, gyümölcsökből áll.
Régen kicsit duci voltam (10 évesen kb), de sosem voltan 60 kilónál több. Akkor kezdték ezt az egészet. Még jó is volt, motivált.. Csakhogy nőttem egy csomót és még többet fogytam..
Nem csinálják, csak röhögnek és ismétlik a szüleim után, hogy kövér disznó.
Ők annyiban másabbak, hogy nem pofoznak fel, nem veszik el előlem a kaját.
Volt, hogy apának visszaadtam a pofont, hátha észreveszi magát, de rosszul sült el, még nagyobbat kaptam. Ezért is félek pl gyámügyhöz fordulni, félek, hogy én szívom meg
Te milyen iskolába jársz hogy 17 vagy és még van 3 éved ??? Egy 17 éves általában középiskola harmadikos vagy negyedikes.
Ez kamu...
Kamu az egész.
Ettől most jobban érzed magad??
Így nem unatkozol??
Szánalmas.
Már nyolcadjára kérdezem, nincs más akitől segítséget kérhetsz??? Aki nem gyámügy vagy rokon.
Orvos??Tanár??Barátnők szülei??
Én a környezetemben legalább 5 embert fel tudok sorolni, akikhez hasonló esetben segítségért tudtam volna fordulni. Ugyanígy, barátnők szülei, 2 megbízható tanár, meg a háziorvosom.
Rokonok csak azok vannak, akik kiröhögnek. Hozzájuk nem fogok fordulni.
Barátnőim nincsenek, azt hiszik, hogy anorexiás vagyok, de a családi dolgot meg szégyellem elmondani.
Az egész orvosi rendelőben dolgozók meg ismerik apát, oda sem fordulhatok.
Végső eset ez, hogy feltettem a kérdést, hátha tudtok valamit, amire még nem gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!