Tőlem miért sajnálják a kaját? Vagy ez így jó?
Figyelt kérdés
Évek óta ezt csinálják velem a szüleim. Mondok egy példát: szombaton voltunk gyereknapon a városligetbe. Megéheztünk, lángososnál megálltunk, mondtam, hogy én milyet kérek, erre a végén mindenki kapott, csak én nem, mert apám nem kért nekem, mert hogy minek egyek, úgyis kövér vagyok.
Mindig ilyeneket mondanak rám. Itthon sem ehetek rendes adagot, a kicsi tányérból kell ennem, kb fél adagot. Ha szedek még egyszer, akkor meg üvöltözik velem, hogy undorító dagadt disznó vagyok.
Legtöbbször már el is hiszem amit mondanak, pedig 47 kg vagyok.
Mit csináljak?
17/L
2013. máj. 26. 19:43
42/72 anonim válasza:
Tudod ott sántít a dolog, hogy az iskolaorvosnak hivatalból foglalkozni kell a bizonyos testtömeg-index alá eső gyerekekkel...
44/72 A kérdező kommentje:
Hááát... Ofőmet inkább hagyjuk, a többivel sosem beszéltem még. Így érdemes lenne megpróbálni? Egy tanárom van, akinek talán elmondanám, a többinek nem
2013. máj. 26. 20:33
45/72 anonim válasza:
Szóval teljesen egyedül vagy, egyetlen barátod, barátnőd sincs? Az összes rokonod, az idős nagyszüleid is, mindenkit kinevet és ismétlik a szüleid után, hogy kövér vagy? Nem ehetsz, nem csinálhatsz magadnak enni és, ha mégis eszel, vagy csinálsz, akkor megütnek, megvernek és elveszik Tőled? Ne haragudj, de nem nagyon bírom elképzelni, elhinni amit mondasz. Menj ki és főzz magadnak valamit, egyél, ha megütnek üss vissza, majd kezd el előröl, ha nem mersz semmit csinálni, akkor folytatni fogják és soha nem lesz semmilyen változás. Három év alatt éhen halsz. Menj a családsegítőbe, a gyámhatóságra, ne mondd, hogy nem mész, mert hiteltelenné válik az egész történeted. Akinek vannak még kifogásai, az nem szenvedett még eleget. Hol laksz? Találkozzunk és segítek. Írj privátot, ha komolyan gondolod ezt az egészet.
46/72 A kérdező kommentje:
Elküldött gasztroenterológiára, hátha lisztérzékenység miatt fogytam, de nem mentem el, minek.
2013. máj. 26. 20:34
47/72 A kérdező kommentje:
Nagyszüleim nem élnek már.
2013. máj. 26. 20:35
48/72 A kérdező kommentje:
Találkozni egy idegennel? Ne nézz már hülyének, légyszíves. Belém akarsz rúgni még?? Kirabolni, megerőszakolni, elrabolni esetleg???
2013. máj. 26. 20:36
49/72 anonim válasza:
Kérdező, menj a francba. Szórakoztass mostmár mást.
50/72 anonim válasza:
Mostmár elhiszitek, hogy kamu, vagy etetitek tovább a trollt????
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!