Tőlem miért sajnálják a kaját? Vagy ez így jó?
Évek óta ezt csinálják velem a szüleim. Mondok egy példát: szombaton voltunk gyereknapon a városligetbe. Megéheztünk, lángososnál megálltunk, mondtam, hogy én milyet kérek, erre a végén mindenki kapott, csak én nem, mert apám nem kért nekem, mert hogy minek egyek, úgyis kövér vagyok.
Mindig ilyeneket mondanak rám. Itthon sem ehetek rendes adagot, a kicsi tányérból kell ennem, kb fél adagot. Ha szedek még egyszer, akkor meg üvöltözik velem, hogy undorító dagadt disznó vagyok.
Legtöbbször már el is hiszem amit mondanak, pedig 47 kg vagyok.
Mit csináljak?
17/L
Ez nagyon rossz!Nem normális dolog amit veled tesznek!
A nagyszülők nem tudnak segíteni,mondjuk ha a városba mennek,nem mehetnél hozzájuk legalább suli után enni?Hétvégén is meglátogathatod őket,a szüleid nélkül akár,és ehetnél náluk.
Írtad ugyan,hogy nem adnak pénzt kajára,pedig volt egy jónak tűnő ötletem:menza.
Még az is jó lenne,ha kerítenél pénzt,ötletet nem is tudom hogy hogyan,de elmennél naponta étterembe,vagy valami olcsó helyre enni.(olcsóbb-hogy legyen pénzed kifizetni)
Elhiszem hogy ezek se a legjobb ötletek,de ezek jutottak eszembe.
Amúgy én baromira nem értem hogy miért csinálják ezt veled.
Kiskorodba is ez volt?Mármint:egész kicsi korodba?
És,a másik:a suliba osztálytársak,tanárok nem látják?Mit szólnak?Esetleg rendes tanárnak is szólhatsz erről.
16/L
Nem értek hozzá, de az utcára csak nem tehetnek?
18 után meg társalbérletbe mész diákokkal és dolgozni. Vannak itt nagyvárosok is, nem kell ott maradnod a szülőhelyeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!