Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tőlem miért sajnálják a...

Tőlem miért sajnálják a kaját? Vagy ez így jó?

Figyelt kérdés

Évek óta ezt csinálják velem a szüleim. Mondok egy példát: szombaton voltunk gyereknapon a városligetbe. Megéheztünk, lángososnál megálltunk, mondtam, hogy én milyet kérek, erre a végén mindenki kapott, csak én nem, mert apám nem kért nekem, mert hogy minek egyek, úgyis kövér vagyok.

Mindig ilyeneket mondanak rám. Itthon sem ehetek rendes adagot, a kicsi tányérból kell ennem, kb fél adagot. Ha szedek még egyszer, akkor meg üvöltözik velem, hogy undorító dagadt disznó vagyok.

Legtöbbször már el is hiszem amit mondanak, pedig 47 kg vagyok.

Mit csináljak?

17/L

2013. máj. 26. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
82%

Na jó most akár kamu akár nem, akkor is elmondom hogy ha esetleg más tévedne ide aki szintén hasonló gonddal küzdene akkor tudja a választ.

Fogod magad és végre a sarkadra állsz, ha pofoznak vissza ütsz, ha ők visszaütnek megint vissza ütsz, ha sérülésekkel mész iskolából akkor biztos kérdezni fogják a dolgot a tanárok, ha kórházba kerülnél hivatalból kötelesek az orvosok rendőrt hívni és akkor jobb helyre fogsz kerülni, elméleten.

Na most ez kissé drasztikusabb ügy, de akkor is állj a sarkadra, mert ha végzel a sulival és kikerülsz az életbe akkor hogy fogsz boldogulni? Gondolkozz el egy kicsit ezen, állj a sarkadra, légy szókimondó, ha nagyon akarod úgy is elfogod érni a dolgot. A tanáraiddal mindenképp beszélgess el erről, az igazgatóval is, kollégiumba ilyen helyzet mellett biztos felvesznek téged. Menj a család segítőbe reklamálni mondd el hogy félsz otthon maradni ha ők tesznek valamit, vagy fognak tenni hidd el akkor védelem alá fognak helyezni, ha ennyire durva a helyzet.

Csak akkor fogsz tudni változtatni ezen ha teszel is érte!

Ha így folytatod és tétlenkedsz nem beszélsz legalább anyuddal vagy akivel jobban kijössz hogy problémád van akkor ebbe belehalhatsz ha ez igaz.

Gondolkozz 180 cm-hez 47 kiló? Egyáltalán megszokott jönni a menzeszed? ha az nincs akkor már baj van, mert részben annak a jele hogy nincs elég súlyod hogy kitudj hordani egy gyereket, plusz ha nem lesz elég tápanyag a szervezetedben akkor olyan komolyan leépülhetsz hogy kórházban is kiköthetsz, akkor meg már a te egészséged is kockán lesz és akkor már ha egy keveset eszel azt kifogod hányni! Ha a szüleidnek ez kell csinálják csak, de ha ebből gáz lesz veled ők még börtönbe is kerülhetnek!

2013. máj. 26. 21:54
 62/72 anonim ***** válasza:
81%

Itt az idő, hogy megmutasd a kevés kaja hatásait. Ha sokat sétáltok, egyszerűen állj meg, mert már "nincs erőd", vagy kérd hogy menjetek lassabban. Vagy nem tudsz ezt-azt felemelni, mert "gyenge vagy", esetleg nem érzed jól magad, szédülsz, mindjárt elájulsz. Mondjuk ezek 47 kilóval és 180 cm-rel nem is lennének meglepőek. Hátha a szüleidnek leesik végre.

Iskolaorvossal is beszélhetsz, vagy bárkivel, aki megmondaná a szüleidnek, hogy kórosan sovány vagy.

Vagy szólj nekik, bárkinek, hogy rosszul vagy mert keveset eszel, éhes vagy.

2013. máj. 26. 23:41
 63/72 anonim ***** válasza:
54%
Epeműtét után egy jó zsíros lángostól a földön fertregnél kínodban ...
2013. máj. 27. 08:49
 64/72 anonim ***** válasza:
100%
nem azt írta,hogy az epeműtétje után akart lángost enni..
2013. máj. 27. 09:18
 65/72 anonim ***** válasza:
24%
Hmm...
2013. máj. 27. 10:06
 66/72 anonim ***** válasza:
100%
Életében mindig egy epemütét után lesz ... annak mindegy hogy tegnap volt vagy 3 éve .. nem nő vissza.
2013. máj. 27. 10:14
 67/72 A kérdező kommentje:

Ettem mar nagyon zsirosat es semmi bajom nem volt.

Etetni meg nem nektek kell, hanem a szuleimnek.

2013. máj. 27. 14:18
 68/72 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor halj éhen. A szüleiden nem tudunk változtatni és úgy nézem minden más lehetőséget elvetettél.

Tulajdonképpen mit is szeretnél tőlünk? Segítséget? Megkaptad és leszartad. Csak a kifogások. Szóval mint mondtam, ha te nem akarsz változtatni, hát akkor halj éhen..nekem édes mindegy. Megtettünk mindent amit tudtunk.

2013. máj. 27. 16:25
 69/72 A kérdező kommentje:

Elég megalázó lenne, ha idegenektől kapnék kaját, gondolom megérted.

Különben 1 szóval sem írtam, hogy éhezek.

2013. máj. 27. 16:25
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

"Elküldött gasztroenterológiára, hátha lisztérzékenység miatt fogytam, de nem mentem el, minek."

Minek? Mert ha elmentél volna, ott kapál volna segítséget.

2013. máj. 27. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!