Tőlem miért sajnálják a kaját? Vagy ez így jó?
Évek óta ezt csinálják velem a szüleim. Mondok egy példát: szombaton voltunk gyereknapon a városligetbe. Megéheztünk, lángososnál megálltunk, mondtam, hogy én milyet kérek, erre a végén mindenki kapott, csak én nem, mert apám nem kért nekem, mert hogy minek egyek, úgyis kövér vagyok.
Mindig ilyeneket mondanak rám. Itthon sem ehetek rendes adagot, a kicsi tányérból kell ennem, kb fél adagot. Ha szedek még egyszer, akkor meg üvöltözik velem, hogy undorító dagadt disznó vagyok.
Legtöbbször már el is hiszem amit mondanak, pedig 47 kg vagyok.
Mit csináljak?
17/L
Gyámügyi indoklással felvesznek a kollégiumba, amiatt ne aggódj, ez megoldás lenne. Nálunk is felveszik azt, akinek ilyen családi problémája van, hiába pesti, csak indoklás kell.
Amíg nem vered nagy dobra az egészet, semmi nem fog változni. Nem mered elmondani az orvosnak, mert ismeri apádat - nehogy tegyen valaki valamit? Ha elmondod egy idegennek a dolgot, akinek semmi köze a családodhoz, vajon ő mit tudna tenni? Itt bizony hangosnak kell lenni, hiába nem akarod.
Ha a gyámügy elvesz a családodtól, akkor is megítélhetik neked a gyerektartást, amiből mehetsz társbérletbe, emellé pedig neked járna a családi pótlék is, ami most azt hiszem, 20 éves korig jár.
Ha élni akarsz, csinálj valamit.
Kérdező, nagyon eltűntél, pedigg itt tényleg segíteni akarnak! Már a legelső felajánlás is teljesen rendben volt, senki nem akar téged megerőszakolni, meg még beléd rúgni... Segítséget kapnál és most kapsz is. Szóban is elmondtunk neked lehetőséget, de egyik se volt jó, csak a kifogások vannak.
Akkor tulajdonképpen mit is szeretnél??
Komolyan már mindent elmondtunk, és neked egyik se jó, pedig tényleg elég hihetetlen, hogy a környezetben a rengeteg ember aki ott van mind elfordulna tőled. Hát még az orvos...Vagy a gyámügy. A gyámügy megoldaná!
De neked semmi se jó, Hát akkor szenvedj, aztán majd 3 év múlva temethetnek, mert összeomlik a szervezeted.
Ha kamu,szégyelld magad.Ha nem kamu,akkor írj.
(ha komolyan nem kamu:utolsó ötlet:szólj annak a bizonyos tanárnak.)
Előző vagyok.Ha tényleg nem kamu,akkor bocsi.
Remélem hamar megoldódik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!