Az gyakran fordul elő, hogy a szülő ily módon menedzseli saját gyerekét?
Minden normális szülő foglalkozik a gyerekével.
4 fiunk van. Az apjuk rendszeresen kijár velük és a gyerekek barátaival focizni, kosarazni a téri “ketrecbe”.
Pianínónk van. Csecsemőkoruk óta zongorázás, furulyázás, ebben nőnek fel.
A gyereknek énekelni ősi anyai ösztön.
Jaj, de imádtam amikor anyám ezt csinálta velem. Én rajzoltam. Nagyon szép, realisztikus portrékat csináltam, de manga stílust is szerettem. Tanácsokat adott hogyan kellene rajzolni. Na meg mindig őt, és a barátnőit, meg azoknak a buz1gyerekeit kellett rajzolnom. Ha nem akartam, akkor veszekedett velem. Nem vesz ceruzát meg rajzlapot. Hagytam is a rajzolást évekig.
Gitározás. Billy Idol számokat tanuljak. Mi az a szar japán fos amit én hallgatok, nem azt kell.. Billy Idol! Zámbó Jimmy! Hányszor hallottam egy nap a "nézz le rám ó istenemet" hogy meghozza a kedvemet.. Egy évet se mentem zene suliba. Hagytam ezt is.
Horgolás? Nagyon jó! Mamád 500 forintért horgol ki vagy 5 nagy asztalterítőt. Csinálhatod te is 😍 (már akkoriban is vagy 300 ft volt legalább egy chips. Tehát qva nagy pénz volt 500ft..) igazi kis buz1gyerek voltam amiért nem güriztem ennyiért.
Lányom furulyazik, jár furulya oktatásra
Én nem tudok furulyazni.
Nálunk ugy megy, hogy ha gyakorol, ott vagyok és hallgatom.
Amikor befejezi a gyakorlást ő tanít engem furulyazni 🤣
Én fujjom, és tartom, ő rakosgatja az ujjaimat a lyukakra
Sokszor feladja mert még így is bena vagyok, tehát én inkább nem tanítók neki semmit, nem szólok bele neki mit hogy
Ő tudja, így öt év távlatából már, mit kell tudnia, mit hogy csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!