Kikészítenek az alkoholista szüleim, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Apám erőszakos, koszos, büdös, csámcsog, fosik.
De anyám meg szimplán bolond, igénytelen, nárcisztikus és nonstop nem hagy békén. Kezet nem mos, hazudik mindenben, rohadás szaga van. Az ágyneműit sem moshatom ki, tömi magába az altatóként, attól is van egy szaga.
Elmúltam 18, de még nem tudok elköltözni iskola miatt.
ma 10:50
11/14 anonim válasza:
Anno egyik ismerösöm élt ilyen családban. Ahogy 18 lett elment otthonról, a iskolát se fejezte be. Külföldre ment, talált rögtön konyhán állást. Megtanulta a nyelvet. Késöbb elvégzett külföldön pár tanfolyamot. Szerintem ö a pár szerencsés emberekhez tartozik, akinek sikerült.
13/14 anonim válasza:
#12 sajnos valószínűleg nem az
Az én szüleim is ilyenek voltak.
Meg most is ilyenek, de már csak ketten élnek, mi a tesoimmal már felnőttek vagyunk, családdal.
Ha részegek már nem is megyünk látogatóba.
Ne akard elképzelni milyen rendetlenség, meg büdös van náluk olyankor
14/14 anonim válasza:
Jaj, húzzátok már ki a fejeteket a seggetekből, hogy állandóan mindent lekamuztok. Ami nem csilivili, az csak kamu lehet ugyi??? Engem szexuálisan bántalmaztak otthon, biztos ez ssm történhet meg senkivel, ugye?? Mi az, hogy eltartják?? Bazmeg azért vállalsz gyereket, hogy eltartsd!!! Kutya kötelességed és nek csak 18 éves koráig, hanem tovább, ha szükséges. Eszem megáll ettől a sok ostoba faxtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!