Őszintén az hatással lehet a testvéri kapcsolatra ha apánk alkoholista volt szerintetek?
Milyen értelemben?
Szerintem nekünk nem volt semmilyen hatással rá. Nem szerettük egymást se jobban, se kevésbé tőle a testvéremmel.
Nem értem hogy miben lenne hatàssal a Ti viszonyotokra apàtok alkoholizmusa.
Apâm alkesz volt mióta az eszemet tudom.
Nem az idegbeteg, csikket rajtunk elnyomó típus, de na
Ettől bàtyjàmmal teljesen jó a viszonyunk. Egy vàrossal arrébb lakik mint én, de heti egyszer tuti beugrik.
Szàmíthatunk egymàsra!
Nem hiszem h ennek bàrmi köze lenne az öreghez.
Nálunk volt hatása.
Trauma kötelék lett köztünk emiatt. Egymás szövetségesei lettünk. Szorosabb lett a kapcsolat
Ugyan úgy felismertük apánk szokásait, mikor többet ivott. Az a szag, a billegős járás, a vörös fej stb. Még be sem kellett menni a házba, hogy tudjam, apám ivott, kint a kerben egy testvéri pillantásábol tudtam hogy apámnkban megint van.
A szégyenérzet az is közös volt, hogy egy ilyen alak az apánk. Egyikünk sem hívott át vendéget, hogy suli után, üljünk össze, mert tudtuk hogy nagy eséllyel apánk otthon lesz és részeg lesz.
Mind a ketten ahogy töltöttük a 18at el is jöttünk otthonról, nem is tartjuk azóta a kapcsolatot.
Illetve, mikor még kicsik voltunk akkor néha volt olyan hogy apa milyen vicces és jól szórakoztunk de aztán felnőttünk
Rájöttünk hogy apu az alkohol miatt volt vicces. Igazság szerint éveken keresztül választotta az alkoholt helyettünk, a gyerekei helyett. Egyikünkkel sem tudott kapcsolatot kialakítani.
Tesómmal azóta is szoros q kapcsolatunk. Számíthatunk egymásra. A közös gyermekkori traumák, események összekovácsoltak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!