Szerintetek is jól döntöttem?
Egy 20 éves nő vagyok. 2 éve végeztem a gimiben, alig vártam, hogy megszabaduljak a tanulástól. Nagyon sokat gondolkoztam, hogy menjek-e egyetemre, de a végzős évben találkoztam egy velem egyidős pasival, akivel összejöttünk. Imádtam vele lenni, nagyon beleszerettem. Anyámék nem szívlelték, mivel van egy féle cigány beütése(nem tudom, az apukáját nem ismerem, de az anyukája fehér) és eléggé nagyképűen viselkedett velük, amit szóvá is tettem a fiúnak, hogy nem kéne. Anyám addig idegesített engem, hogy alig vártam a vége fele, hogy leérettségizzek, és elköltözzek a párommal Debrecenbe. Neki ott volt az álomegyetemje, és követtem őt. Amúgy a párom Pesti, én Szolnok mellett élek egy kisebb faluban. Rájöttem, hogy ezt nem lehet csinálni egyetem mellett, hogy dolgozzak és tanuljak is, így dolgozni kezdtem.
. Az ő anyukája támogatott volna, az én szüleim is, de én tőlük nem fogadtam el, mivel nem fogadják el a páromat, így megszakítottam a kapcsolatot velük. Debrecenbe inkább elkezdtem körmöket csinálni, szereztem egy diplomát, amiben még anyámék támogatták, mivel ők fizették ki a tanfolyamot( ezt egy nyár alatt csináltam, ősszel költöztem el otthonról). Az első két hét csodás volt a párommal, egész nap csak ketten voltunk, az ágyban(amíg klienseket szereltem), imádtam minden pillanatát.
Majd egy hónap múlva párom nem akart bejárni órákra. Én noszogattam, hogy menjen, de nem volt akit. Helyette egész nap otthon feküdt, és nem csinált semmit. Ez így ment karácsonyig. Karácsonykor hazamentünk hozzuk Pestre, ott az anyja mondta, hogy többet nem akarja fizetni, hogy mi ott albérletbe legyünk, menjünk inkább Pestre, ott tudok körmöket is csinálni. Azzal Januárban felköltöztünk, és gondoltam, hogy ott valamit a párom elkezd csinálni. De csak semmit. Én nagyon szeretem, mert pont olyan pasi, aki nekem kell. De a munkához illetve a tanuláshoz állása, nagyon elszomorít. Nekem jelenleg eléggé jól megy a munka, jól keresek a körmökkel.
Csak itt jön a bibi. Elgondolkoztam, hogy milyen lenne most az életem, ha anyámék szerint csinálnám. Most vagy jogot tanulnék, vagy lennék egy fordító( mivel tökéletesen beszélek a magyar mellett még 2 nyelvet, az egyiket anyanyelvi szinten, ugyanis anyám nem magyar) aki megszedi magát. Helyette körmözök, amit utálni kezdtem, és van egy olyan párom, aki egész nap csak fekszik és nem csinál semmit, mert anyós eltartja. És még pluszban, anyám se áll velem szóba.
Karácsony alkalmával kaptam egy gyűrűt a páromtól. Anyámat felhívtam, hogy újságoljam el vele a nagy hírt. Ahelyett, hogy gratulált volna, csak annyit mondott, hogy megérdemlem, ha ilyen hülye vagyok.
Szerintetek itt nekik van igazuk?
#30as nagylány... Miért is ne lennék én okos? :D Tudom, hogy pénzt miből lehet keresni. Mivel 20 évesen lehet előrébb vagyok, mint te 20 évesen ahogy voltál. Lehet 20 diplomád is, kitörölheted vele ott, ahol jól esik. Többet fektettél bele, mint amennyi hasznod van belőle, biztos. :D Másképp nem ide járnál fel.
Ha ilyen jól megy a sarad, minek vezeted le itt a frusztrációdat? Az írásodból ítélve valami nem oké. Max a fele amit ide leírtál mese.
Szeretnéd ugye?:)
Nézzük a tényeket!
Befejeztél egy gimit, amit feldughatsz magadnak. Elvégeztél egy tanfolyamot, amit utálsz csinálni.
Van egy hozzád hasonlóan lusta pasid, akit Anyuci tart el. Egy here, akinek semmi jövőképe nincs, akivel nem lehet tervezni.
A szüleiddel nincs kapcsolatod.
Nincs normális végzettséged, nem találod a helyed a világban. Csak ide-oda vergődsz.
Igazad van amúgy! Én 20 évesen a közeledben nem jártam, mert ilyen alacsonyra soha nem süllyedtem. 😃
Meg hiába próbálsz nekem beszólogatni, tudod én mindig nézem, hogy kitől jön a duma. Egy ilyen semmirekellő nem tud megsérteni. :)
Azt hiszem elég sok választ kaptál, de sehol sem látom, hogy agyonra lennél dicsérve és azt sem írták, hogy okos lennél.
Inkább gondolkodj el (ha van mivel).
Körmözés...hatalmas jövőkép, mikor már boldog boldogtalan körmös/pillás,stb.
Kb.akik lusták tanulni meg dolgozni és ettől várják a gazdagságot.
Plusz van egy ingyenélő palid...akivel az egyetlen pozitivum hogy neked jó az ágyban.
Gratulálok...ez minden amit elértél :D
És ezzel vágsz fel itt? :D
Sztem 20 évesen még nem állsz készen erre... Még érned kéne neked is és a kapcsolatnak is.
Amit leírtál, abból azt veszem le, hogy igazából te magad sem bízol a kapcsolat jövőjébe és te magad sem hiszed, hogy jól döntöttél, csak nem mered bevallani magadnak.
Míg ezekben az illúziókban, kételyekben élsz, addig a helyedben nem vágnék bele komoly dolgokba. Korai!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!