Emberek, akiknek elváltak a szüleik, van mostohaszülőtök? Ha igen, milyen a kapcsolatod vele? Szerinted a szülőd halála után tartanád vele a kapcsolatot?
A mostoha még ha kedvesnek tetteti magát, akkor is ellened fog tenni, főleg ha gyerekei , azaz mostohatestvérkéid is vannak...
Szóval csak óvatosan!
Igen, édesanyám másodszor is férjhez ment. A férjével semleges a viszonyom. Nem hinném, hogy tartanám.
Az édesszüleimmel azonban megmaradt a jó viszony.
Szüleim kicsi koromban megcsalás miatt váltak el.
Apa azóta is azzal a nővel van. A nő engem sosem kedvelt. Neki (nálam 10 évvel idősebb) fiai vannak, ők nem látogatják. Max a kisebbik 2 havonta 1x. A nőnek az öcsémmel sincs baja, hisz fiú. Engem szívéből gyűlöl azért mert lány vagyok és mivel neki nem lett lánya, én meg sosem hagytam hogy a hajamat csinálgassa meg egyéb lányos dolgokat csináljon velem így nem kedvel. (Párszor engedtem a hajam, de mindig úgy tépett hogy folytak a könnyeim is).
Szóval ne adj Isten apukámmal történne valami én nem látogatnám a nőt
Nem látogatom most sem - amikor apához megyek és ott van, nyilván nem zavarom el -, de a temesére elmegyek, csak hogy lássam, végre föld alá kerül.
Borzalmas nő, okoskodó, tudálékos, emellett sértődékeny, passzív-agresszív, mindenkinek mindenért beszól, azt hiszi, hogy ő a világ közepe, ha valamit nem "azonnal" csinálsz, ordít, kontrollmániás és sorolhatnám.
Két-három ember kivételével az egész családunk utálja, de mivel apám "szereti" (bár egy ilyen ember nem szerethető), így elfogadjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!