Beleszólnál az egyetemista lányod életébe, ha nem tetszene ez az egy dolog?
Minden rendben vele. Tanul, dolgozik, segít itthon, egy végtelenül kedves nő.
Viszont a magánélete, szépen fogalmazva.. szereti a férfiakat nagyon. Tudomásom szerint állandó jelleggel mindig van 2-3 szeretője és egyéjszakása is volt már, illetve egyszerre két fiúval.
Beszéltem ezekről a legjobb barátnőjével és szerinte ebben semmi rossz nincs, manapság ez megy. Én azért ezt nem így gondolom.
Gumi is mindig van nála, ha úgy adódna. Ezek mindig megbeszéljük, meg tőlem szokott kérni óvszert.
Ezekre figyel.
Nincs valami lelki baja, hogy ebbe menekül?
Ha az a 2-3 állandó akkor nem gáz, az egyéjszakások inkább.
Milyen gyakori?
Dolgozik (tehát van pénze) és tőled kér óvszert??? - ezt kizártnak tartom... vagy troll kérdés vagy bekamuztad ezt, hogy ne cseszegessenek a nemi betegségek miatt..
Amúgy annyi idős koromban nekem is volt jó pár egy éjszakás kapcsolatom is és volt olyan hogy "csak szexpartner barát" státusz.. nem használtak ki.. én is akartam :D Férjnél vagyok 2 gyerekkel... normális családi életet élek... és őszintén szólva nem bántam meg semmit sem a fiatalságomból..
#10 Miért, mi rossz van "abban"? Az nem kihasználás, hogy kettő (vagy több) fél pontosan ugyanazt akarja egymástól, ezt megbeszélték. Még akkor se kihasználás, ha "arról" van szó.
Az a kihasználás, ha az egyik fél többet akar, a másik meg előadja, hogy többet akar, miközben nem.
Semmi közöd hozzá, és nincs beleszólásod. Semmi.
Törődj a saját életeddel, ő ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!