Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszólnál az egyetemista...

Beleszólnál az egyetemista lányod életébe, ha nem tetszene ez az egy dolog?

Figyelt kérdés

Minden rendben vele. Tanul, dolgozik, segít itthon, egy végtelenül kedves nő.

Viszont a magánélete, szépen fogalmazva.. szereti a férfiakat nagyon. Tudomásom szerint állandó jelleggel mindig van 2-3 szeretője és egyéjszakása is volt már, illetve egyszerre két fiúval.

Beszéltem ezekről a legjobb barátnőjével és szerinte ebben semmi rossz nincs, manapság ez megy. Én azért ezt nem így gondolom.

dec. 28. 19:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Ebben az a veszélyes, hogy ha au egyiktől elkap valamit, akkor megnézheti magát... 38/F
dec. 28. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Úgy néz ki, őt nem zavarja, hogy csak "arra" használják. Akkor téged se zavarjon.
dec. 28. 21:47
 13/20 A kérdező kommentje:

Gumi is mindig van nála, ha úgy adódna. Ezek mindig megbeszéljük, meg tőlem szokott kérni óvszert.

Ezekre figyel.

dec. 28. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Nincs valami lelki baja, hogy ebbe menekül?

Ha az a 2-3 állandó akkor nem gáz, az egyéjszakások inkább.

Milyen gyakori?

dec. 28. 21:52
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Dolgozik (tehát van pénze) és tőled kér óvszert??? - ezt kizártnak tartom... vagy troll kérdés vagy bekamuztad ezt, hogy ne cseszegessenek a nemi betegségek miatt..

Amúgy annyi idős koromban nekem is volt jó pár egy éjszakás kapcsolatom is és volt olyan hogy "csak szexpartner barát" státusz.. nem használtak ki.. én is akartam :D Férjnél vagyok 2 gyerekkel... normális családi életet élek... és őszintén szólva nem bántam meg semmit sem a fiatalságomból..

dec. 28. 22:47
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Már bocs, de szeret szexelni és ez rendben is van. Van 2-3 állandó szexpartnere, mert szereti a változatosságot. Ez is oké. Tanul, dolgozik, segít otthon. Nem látom a gondot. Nem jár naponta bareback gangbang partikra
dec. 29. 07:15
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

#10 Miért, mi rossz van "abban"? Az nem kihasználás, hogy kettő (vagy több) fél pontosan ugyanazt akarja egymástól, ezt megbeszélték. Még akkor se kihasználás, ha "arról" van szó.

Az a kihasználás, ha az egyik fél többet akar, a másik meg előadja, hogy többet akar, miközben nem.

dec. 29. 11:21
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Semmi közöd hozzá, és nincs beleszólásod. Semmi.

Törődj a saját életeddel, ő ilyen.

dec. 29. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha ilyen életet választott és már benne van én szülő sokat már nem tudok tenni ez ellen.
dec. 29. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Csak nekem fura, hogy a te egyetemista lányod, aki tanul, dolgozik és 3 szeretőt tart, tőled kér óvszert? 😄😄 Ahha
dec. 29. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!